Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στοιχεία σοκ για το διπλό φονικό – Το ποσό… μαμούθ!
ΚΟΣΜΟΣ

Στοιχεία σοκ για το διπλό φονικό – Το ποσό… μαμούθ!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που «βλέπουν» το… φως της δημοσιότητας και αφορούν στο διπλό φονικό. Σύμφωνα με το politis.com. cy, αποκαλυπτική είναι η κατάθεση του Λοΐζου Τζιωνή σχετικά με το στυγερό έγκλημα στον Στρόβολο και τον θάνατο του ζεύγους Χατζηγεωργίου. Όπως είπε ο δράστης, ζήτησε από τη συμβία του να φτιάξει ένα σάντουιτς το οποίο προόριζε για το ανήλικο […]

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που «βλέπουν» το… φως της δημοσιότητας και αφορούν στο διπλό φονικό.

Σύμφωνα με το politis.com. cy, αποκαλυπτική είναι η κατάθεση του Λοΐζου Τζιωνή σχετικά με το στυγερό έγκλημα στον Στρόβολο και τον θάνατο του ζεύγους Χατζηγεωργίου.

Όπως είπε ο δράστης, ζήτησε από τη συμβία του να φτιάξει ένα σάντουιτς το οποίο προόριζε για το ανήλικο παιδί των θυμάτων το οποίο είχε κλειδώσει στο κελάρι του σπιτιού.

Διαβάστε ακόμα

Τραγωδία: 25χρονη σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας

Είχε σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι μετά το άγριο φονικό, προκειμένου να ψάξει για τα χρήματα που γνώριζε ότι υπήρχαν.

Μαζί του πριν από τη διάπραξη του εγκλήματος είχε πάρει και ένα tablet το οποίο θα χρησιμοποιούσε για να βγάλει φωτογραφίες των θυμάτων του.

Μάλιστα, γνώριζε τόσο πού είναι το χρηματοκιβώτιο όσο και για το ποσό των 800.000 ευρώ. Ο ίδιος πιεζόταν από χρέη με τον ίδιο να είναι σε μια παρανοϊκή κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις