Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βίασε την κόρη του – και όχι μόνο – για να αποφύγει την… κατάρα
ΚΟΣΜΟΣ

Βίασε την κόρη του – και όχι μόνο – για να αποφύγει την… κατάρα

Βίασε την κόρη του και τις φίλες της Αντιμέτωπος με δεκαετίες στη φυλακή είναι ένας «πατέρας» στην Ισπανία. Ο άνδρας, που κατονομάστηκε μόνο ως Χαβιέ Χ. Ντ. κατηγορείται ότι βίασε την 15χρονη κόρη του και δύο φίλες της, για να τις απαλλάξει από τα κακά πνεύματα. Διαφορετικά, θα έπεφτε κατάρα… Πα-τέρας βίαζε τα τρία ανήλικα […]

Βίασε την κόρη του και τις φίλες της

Αντιμέτωπος με δεκαετίες στη φυλακή είναι ένας «πατέρας» στην Ισπανία.

Ο άνδρας, που κατονομάστηκε μόνο ως Χαβιέ Χ. Ντ. κατηγορείται ότι βίασε την 15χρονη κόρη του και δύο φίλες της, για να τις απαλλάξει από τα κακά πνεύματα.

Διαφορετικά, θα έπεφτε κατάρα…

Πα-τέρας βίαζε τα τρία ανήλικα παιδιά του

Ο φερόμενος ως βιαστής θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου την Πέμπτη και οι εισαγγελείς επιδιώκουν ποινή φυλάκισης 45 ετών.

Οι βιασμοί έγιναν στο σπίτι του, κοντά στη Βαρκελώνη και σύμφωνα με την εισαγγελική αρχή, η σύζυγός του ήταν συνεργός του και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 9 ετών.

Βίασαν ανήλικη και της έριξαν βενζίνη να την κάψουν

Μάλιστα, η γυναίκα ήταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια των βιασμών και έφτασε στο σημείο να ρωτήσει τα άτυχα κορίτσια «πώς ήταν».

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ήταν μέλος αίρεσης που του ζήτησε να βιάσει τα κορίτσια, αλλιώς θα έπεφτε κατάρα στους συγγενείς τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις