Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στην Πάολα ο Σαββίδης – Δεν άφησε… γαρύφαλλο! (vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Πάολα ο Σαββίδης – Δεν άφησε… γαρύφαλλο! (vids)

Ο Ιβάν Σαββίδης ραίνει ασταμάτητα με γαρύφαλλα την Πάολα Στην βασίλισσα της πίστας το έκαψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη. Μετά τη φιέστα που στήθηκε στη Θεσσαλονίκη για την υποδοχή των κυπελλούχων και το Κύπελλο με τους τρελούς πανηγυρισμούς των ΠΑΟΚτζήδων, παίκτες και ιδιοκτησία διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα. […]

Ο Ιβάν Σαββίδης ραίνει ασταμάτητα με γαρύφαλλα την Πάολα

Στην βασίλισσα της πίστας το έκαψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη.

Μετά τη φιέστα που στήθηκε στη Θεσσαλονίκη για την υποδοχή των κυπελλούχων και το Κύπελλο με τους τρελούς πανηγυρισμούς των ΠΑΟΚτζήδων, παίκτες και ιδιοκτησία διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα.

Η τραγουδίστρια υποδέχθηκε τους παίκτες φορώντας μια φανέλα του ΠΑΟΚ και έδωσε το στίγμα ψάχνοντας αρχικά ανάμεσα τους θαμώνες τον Πάμπλο Γκαρσία και στη συνέχεια τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας.

Χιμένεθ: Δίκαιη η νίκη, ας το παραδεχτούν και για την ΑΕΚ

Η ομάδα του ΠΑΟΚ διασκέδασε μέχρι τα ξημερώματα στην Πάολα, ενώ κάποια στιγμή, που η τραγουδίστρια ερμήνευε ένα ποντιακό τραγούδι, στην πίστα ανέβηκε και κάθισε σε ένα σκαμπό δίπλα της ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν σταμάτησε να της πετάεο γαρύφαλλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις