Ανατροπή στην ΑΕΚ – Ποιος φεύγει και ποιος μένει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανατροπή στην ΑΕΚ – Ποιος φεύγει και ποιος μένει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Η σεζόν τελείωσε για την ΑΕΚ με την κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος, αν και δεν τα κατάφερε στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Όπως εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, έχει μιλήσει για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και βάσει των όσων δήλωσε, οι πιθανότητες να παραμείνει είναι περισσότερες από το να […]

14.05.2018 | 12:00


Η σεζόν τελείωσε για την ΑΕΚ με την κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος, αν και δεν τα κατάφερε στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Όπως εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, έχει μιλήσει για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και βάσει των όσων δήλωσε, οι πιθανότητες να παραμείνει είναι περισσότερες από το να φύγει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο Ισπανός δεν έχει στα πλάνα του τον Όγκνιεν Βράνιες, περισσότερο για πειθαρχικούς παρά για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Βόσνιος αμυντικός «κρέμασε» για ακόμη μια φορά την ομάδα του με τη συμπεριφορά του, καθώς δευτερόλεπτα μετά την αποβολή του Μαουρίσιο, πήγε για τσαμπουκά.

Διαβάστε ακόμα

Άγριο ξύλο στο Καλλιθέα – Αναγέννηση Καρδίτσας (pics)

Αν και δεν έκανε κάτι τόσο έντονο που να δικαιολογούσε τη δεύτερη κίτρινη, όλοι τόνισαν πως δεν είχε κανέναν λόγο να εμπλακεί στη φάση. Έτσι, ο Βόσνιος μένει ελεύθερος το 2019.

Στον αντίποδα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα για Σπορ», υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως το κεφάλαιο της παραμονής του Σουηδού μέσου, Γιάκομπ Γιόχανσον, δεν έχει κλείσει αρνητικά.

Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα και δείχνει να αισθάνεται καλά στο περιβάλλον της ομάδας, παρόλο που ήταν «ξεκομμένος» από αυτήν για περίπου έξι μήνες.

Exit mobile version