Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Έλαμψε η Μενεγάκη στο κόκκινο χαλί των Καννών
ΓΥΝΑΙΚΑ

Έλαμψε η Μενεγάκη στο κόκκινο χαλί των Καννών

Στις Κάννες βρέθηκεη Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για να παρακολουθήσουν από κοντά κινηματογραφικές πρεμιέρες στο διάσημο Φεστιβάλ. Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη της L’ Oreal, με την οποία συνεργάζεται κι έτσι παρέλασε στο κόκκινο χαλί της εταιρίας. Φορώντας μία κατακόκκινη στράπλες τουαλέτα με κρόσσια, που δημιούργησε το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro αποκλειστικά για εκείνη, η  Ελένη Μενεγάκη […]

Στις Κάννες βρέθηκεη Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για να παρακολουθήσουν από κοντά κινηματογραφικές πρεμιέρες στο διάσημο Φεστιβάλ.

Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη της L’ Oreal, με την οποία συνεργάζεται κι έτσι παρέλασε στο κόκκινο χαλί της εταιρίας.

Φορώντας μία κατακόκκινη στράπλες τουαλέτα με κρόσσια, που δημιούργησε το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro αποκλειστικά για εκείνη, η  Ελένη Μενεγάκη πόζαρε στο κόκκινο χαλί κι εντυπωσίασε τους πάντες.

Η Ελένη, ολοκλήρωσε το look της με κατακόκκινο τσαντάκι και ένα λαμπερό μακιγιάζ με κατακόκκινο κραγιόν.

Το Insta- dress για το καλοκαίρι

Η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της την φωτογραφία μάλιστα σημειώνοντας «λίγα λεπτά πριν αναχωρήσουμε για το Φεστιβάλ των Καννών», ενώ λίγο πριν δημοσίευσε μια φωτογραφία backstage από την προετοιμασία της, αλλά και την συνάντηση με τον αγαπημένο της συνεργάτη στην Κρουαζέτ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις