Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Game of Love: Μάλλον κάποιοι, μας “δουλεύουν” κανονικά…
LIFESTYLE

Game of Love: Μάλλον κάποιοι, μας “δουλεύουν” κανονικά…

Το «Game Of Love» στον AΝΤ1 με καυτά στιγμιότυπα που σοκάρουν κάποιες στιγμές, ήρθε με σκοπό να κατατροπώσει το Power of Love. Φαίνεται βέβαια να μην τα καταφέρνει, με τις αρνητικές κριτικές να διαδέχονται η μία την άλλη. Και μπορεί να είναι γνωστό πως τα περισσότερα ριάλιτι είναι τελείως στημένα, ωστόσο οι τηλεθεατές κρατούν μια […]

Το «Game Of Love» στον AΝΤ1 με καυτά στιγμιότυπα που σοκάρουν κάποιες στιγμές, ήρθε με σκοπό να κατατροπώσει το Power of Love.

Φαίνεται βέβαια να μην τα καταφέρνει, με τις αρνητικές κριτικές να διαδέχονται η μία την άλλη. Και μπορεί να είναι γνωστό πως τα περισσότερα ριάλιτι είναι τελείως στημένα, ωστόσο οι τηλεθεατές κρατούν μια πολύ μικρή επιφύλαξη.

Σεξ στο νέο ελληνικό ριάλιτι – Τα «καυτά» στιγμιότυπα που διέρρευσαν

Όμως, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.

Τα λάθη δεν είναι μόνο σε διοικητικό επίπεδο αλλά και σε αυτό της παραγωγής. Και μάλιστα αυτό το λάθος που αποκαλύπτει ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του, δείχνει πως κάποιοι λένε… ψεματάκια.

Συγκεκριμένα υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι γνωρίζονται πολύ καλά πριν μπουν στο παιχνίδι. Και με αποδείξεις.

Game of Love: Πρεμιέρα με άγριες, «καυτές» σκηνές

Ο λόγος για τον Μάνο Βροντζάκη και τον Παναγιώτη Μητσάκο, οι οποίοι πόζαραν στο παρελθόν στο Instagram του δεύτερου, ο οποίος έχει μπει στο ριάλιτι μαζί με την σύντροφό του Στεφανία Νοβίκονα, που σημειωτέον, τυχαία ή όχι, διαμένει στο ίδιο δωμάτιο με τον πρώτο.

Χαμός για το Game of Love: Μοιάζει με προκαταρκτικό!

Ο Μάνος υποτίθεται, όπως λένε στους τηλεθεατές, πως δεν ξέρει τον συμπαίκτη του.

Ακόμη όμως και αν γνωρίζονται, το σίγουρο είναι πως… κανείς δεν ξέρει την προσωπική ζωή του άλλου. Κάτι, που μάλλον δεν ισχύει.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις