Οικογένεια με τέσσερα παιδιά αιματοκύλησε χώρα

ΚΟΣΜΟΣ

Οικογένεια με τέσσερα παιδιά αιματοκύλησε χώρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Επιθέσεις αυτοκτονίας σημειώθηκαν σήμερα (13/5) κατά τριών εκκλησιών στην πόλη Σουραμπάγια, στην Ινδονησία. Ο πρόεδρος της χώρας Τζόκο Γουιντόντο χαρακτήρισε τις εν λόγω επιθέσεις ως «βαρβαρικές πράξεις» και διέταξε την αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των υπόπτων. «Έχω δώσει οδηγίες στην αστυνομία να εντοπίσει και να σπάσει το δίκτυο των δραστών». Στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου […]

13.05.2018 | 17:39

Επιθέσεις αυτοκτονίας σημειώθηκαν σήμερα (13/5) κατά τριών εκκλησιών στην πόλη Σουραμπάγια, στην Ινδονησία.

Ο πρόεδρος της χώρας Τζόκο Γουιντόντο χαρακτήρισε τις εν λόγω επιθέσεις ως «βαρβαρικές πράξεις» και διέταξε την αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των υπόπτων.

«Έχω δώσει οδηγίες στην αστυνομία να εντοπίσει και να σπάσει το δίκτυο των δραστών». Στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου κι ενώ βρίσκονταν δίπλα στον αρχηγό της αστυνομίας Τίτο Καρναβιάν, ο Γουιντόντο είπε ότι στις βομβιστικές επιθέσεις, οι βομβιστές χρησιμοποίησαν τέσσερα παιδιά.

Διαβάστε ακόμα

Φρίκη: Συναντήθηκαν χωρίς να είναι παντρεμένοι και τιμωρήθηκαν… (vid)

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η πρώτη επίθεση πραγματοποιήθηκε από τη μητέρα της οικογένειας, η οποία συνοδευόταν από τις δύο κόρες της, 9 και 12 ετών.

Σχεδόν ταυτόχρονα ο πατέρας εμβόλισε με «παγιδευμένο» αυτοκίνητο την πύλη μιας άλλης εκκλησίας, ενώ οι δύο έφηβοι γιοι της οικογένειας – 16 και 18 ετών – επιτέθηκαν στον τρίτο ναό επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτες και κουβαλώντας βόμβες.

Exit mobile version