Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρούριο η Αθήνα – Συγκέντρωση στη… συγκέντρωση (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Φρούριο η Αθήνα – Συγκέντρωση στη… συγκέντρωση (pics)

Δύο συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας σήμερα (13/5) Κυριακή. Φρούριο θυμίζει το κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας καθώς κλούβες της αστυνομίας έχουν παραταχθεί στους δρόμους λόγω των συγκεντρώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το Πανεπιστήμιο και το Σύνταγμα. Στα Προπύλαια έχουν συγκεντρωθεί όσοι είναι αντίθετοι με τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, […]

Δύο συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας σήμερα (13/5) Κυριακή.

Φρούριο θυμίζει το κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας καθώς κλούβες της αστυνομίας έχουν παραταχθεί στους δρόμους λόγω των συγκεντρώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το Πανεπιστήμιο και το Σύνταγμα.

Στα Προπύλαια έχουν συγκεντρωθεί όσοι είναι αντίθετοι με τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, έχοντας προσπαθήσει μάλιστα να αποτρέψουν το στήσιμο της εξέδρας στην πλατεία Συντάγματος.

Κεντρικό αίτημα των συγκεντρωμένων στο Σύνταγμα η άμεση απελευθέρωση από τις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας, των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, καθώς και η παύση κάθε ανιστόρητης διαπραγμάτευσης που εμπεριέχει το όνομα Μακεδονία.

Διαβάστε ακόμα

«Βροχή» από μολότοφ στα Εξάρχεια

Την πρωτοβουλία παίρνει η νεοσύστατη πατριωτική Κίνηση Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ. Αποτελείται από ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, αθλητές, ομογενείς, στρατιωτικούς, διπλωμάτες, δημάρχους, εργάτες του μόχθου, ακτιβιστές, δημοσιογράφους, νομικούς, γιατρούς, ομογενείς, εκπροσώπους Πολιτιστικών Ενώσεων, Παμμακεδονικών, Παμπελοποννησιακών, Πανθεσσαλικών, Παγκυπριακών, Αγροτικών, Ενώσεων, Συλλόγους Γυναικών, Εκπροσώπους ΑΜΕΑ, ευπαθών ομάδων, συνταξιούχων, πολυτέκνων, φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις