Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση στα Εξάρχεια
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση στα Εξάρχεια

Ένα βίντεο κυκλοφόρησε από τη διπλή επίθεση με βόμβες μολότοφ και πετροπόλεμο στα Εξάρχεια. Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν για ακόμα μια φορά τα Εξάρχεια με τις μολότοφ να πέφτουν σαν «βροχή». Στο στόχαστρο των αναρχικών βρέθηκε και πάλι το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Διαβάστε ακόμα Σφοδρή μετωπική – Δύο νεκροί, τρεις τραυματίες Όπως έγινε […]

Ένα βίντεο κυκλοφόρησε από τη διπλή επίθεση με βόμβες μολότοφ και πετροπόλεμο στα Εξάρχεια.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν για ακόμα μια φορά τα Εξάρχεια με τις μολότοφ να πέφτουν σαν «βροχή». Στο στόχαστρο των αναρχικών βρέθηκε και πάλι το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Διαβάστε ακόμα

Σφοδρή μετωπική – Δύο νεκροί, τρεις τραυματίες

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής 13/5, υπήρξαν συντονισμένες επιθέσεις στα Εξάρχεια. Το πρώτο… χτύπημα ήταν στις 04:25 τα ξημερώματα.

Πέντε λεπτά μετά, στις 04:30 έγινε η επίθεση κοντά στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας. Από τις βόμβες μολότοφ που πέταξαν οι άγνωστοι προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών και χρήση κρότου – λάμψης.

Δείτε και το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις