Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λουτσέσκου: Δείξαμε ότι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου: Δείξαμε ότι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα

Επιμένει στο κλεμμένο πρωτάθλημα ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο προπονητής Ράζβαν Λουτσέσκου, δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ με την εμφάνισή του απέναντι στην ΑΕΚ έδειξε ότι του έκλεψαν τον τίτλο του πρωταθλήματος. «Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος αυτή τη στιγμή. Κερδίσαμε αλλά δεν είναι μόνο αυτό, παραδώσαμε μαθήματα ποδοσφαίρου. Δείξαμε ότι […]

Επιμένει στο κλεμμένο πρωτάθλημα ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο προπονητής Ράζβαν Λουτσέσκου, δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ με την εμφάνισή του απέναντι στην ΑΕΚ έδειξε ότι του έκλεψαν τον τίτλο του πρωταθλήματος.

«Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος αυτή τη στιγμή. Κερδίσαμε αλλά δεν είναι μόνο αυτό, παραδώσαμε μαθήματα ποδοσφαίρου. Δείξαμε ότι στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα, δείξαμε ότι μας έκλεψαν τον τίτλο.

Τελικός Κυπέλλου: Επεισόδια και συλλήψεις

Αντί σήμερα να πανηγυρίζουμε δύο τίτλους, πανηγυρίζουμε τον έναν. Παρόλα αυτά είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Πάει καιρός που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν πρωτάθλημα, το οποίο εφέτος μας έκλεψαν.

Τώρα απλά τους προσφέρουμε το Κύπελλο. Κάναμε ευκαιρίες, παίξαμε με μια ομάδα που έπαιζε με μεγάλες μπάλες. Κάναμε πολλές ευκαιρίες απέναντι σε μια σκληρή ομάδα», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Λουτσέσκου: Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, ήρθαμε για το Κύπελλο

Την ίδια ώρα στην Ένωση καταγγέλλουν ότι μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε άσεμνη χειρονομία προς τον Μανόλο Χιμένεθ, προκαλώντας την αντίδρασή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις