Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μετά την απελευθέρωση, ο Ρουβίκωνας απειλεί!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την απελευθέρωση, ο Ρουβίκωνας απειλεί!

Πάλι εκτοξεύει απειλές ο Ρουβίκωνας Αν και αθωώθηκαν τα οκτώ μέλη του Ρουβίκωνα για το ντου στο δημαρχείο της Τήνου, η αναρχική ομάδα απειλεί. Λίγη ώρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου ένα μέλος της αναρχικής ομάδας με ανάρτησή του στο Facebook εκτόξευσε απειλές κατά του Δημάρχου. Στην ανάρτησή του στο Facebook το μέλος του Ρουβίκωνα […]

Πάλι εκτοξεύει απειλές ο Ρουβίκωνας

Αν και αθωώθηκαν τα οκτώ μέλη του Ρουβίκωνα για το ντου στο δημαρχείο της Τήνου, η αναρχική ομάδα απειλεί.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου ένα μέλος της αναρχικής ομάδας με ανάρτησή του στο Facebook εκτόξευσε απειλές κατά του Δημάρχου.

Στην ανάρτησή του στο Facebook το μέλος του Ρουβίκωνα γράφει: «Ο εφιάλτης τώρα ξεκινά για τη δημοτική αρχή Τήνου».

Στη συνέχεια επεκτείνει τις απειλές του κατά όλων όσοι στο μέλλον υποβάλουν μηνύσεις κατά του Ρουβίκωνα για τις καταστροφές και τις φθορές που προκαλεί.

Τι αποφάσισε το Δικαστήριο για τους 8 «Ρουβίκωνες»

Στο τέλος μάλιστα το μέλος του Ρουβίκωνα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το ποια θα μπορούσε να είναι η αντίδραση του Ρουβίκωνα γράφοντας:

«Αυτο θα είναι ένα μήνυμα για όσους κάνουν μηνύσεις στην ομάδα. Τα υπόλοιπα επί του πεδίου…».

Απάντηση Δημάρχου

Ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Σιώτος που είχε υποβάλλει μήνυση, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 είπε:

«Πώς να φοβούνται όταν εισβάλλουν στο βρετανικό συμβούλιο, στη γαλλική πρεσβεία και αλλού και παραμένουν ατιμώρητοι;» αναρωτήθηκε ο κ. Σιώτος.

Κατήγγειλε μάλιστα «το τραγικό ήταν ότι με την αποχώρηση του δικαστηρίου μας απειλούσαν και μας προπηλάκιζαν ανενόχλητοι εντός της αιθούσης».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τήνου, που προανήγγειλε «συμπληρωματικές διώξεις για απειλές και εξύβριση», τα μέλη του Ρουβίκωνα υποστήριξαν ότι η δίκη τους ήταν «πολιτική».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις