Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Όχι» Κύρκου στο Κίνημα Αλλαγής και τις ευρωεκλογές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Όχι» Κύρκου στο Κίνημα Αλλαγής και τις ευρωεκλογές

Τη θέση του ξεκαθαρίζει ο Μίλτος Κύρκος όσο αφορά στις ευρωεκλογές. Μιλώντας στην εκπομπή «Evening Report» του Γιώργου Κουβαρά στο Action 24, ο κος Κύρκος άσκησε σκληρή κριτική στο Κίνημα Αλλαγής και τη Φώφη Γεννηματά, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δε θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές. Μάλιστα, τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης καθόδου του Ποταμιού, με […]

Τη θέση του ξεκαθαρίζει ο Μίλτος Κύρκος όσο αφορά στις ευρωεκλογές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Evening Report» του Γιώργου Κουβαρά στο Action 24, ο κος Κύρκος άσκησε σκληρή κριτική στο Κίνημα Αλλαγής και τη Φώφη Γεννηματά, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δε θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές.

Μάλιστα, τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης καθόδου του Ποταμιού, με το οποίο έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής, ενώ προέβλεψε ότι δύσκολα το Κίνημα Αλλαγής θα φτάσει στις εκλογές ως ενιαίο κόμμα, αν συνεχιστούν οι διαφωνίες.

Διαβάστε ακόμα

«Ο Αλέξης Τσίπρας παίζει ταυτόχρονα σε πολλά ταμπλό»

Όσο αφορά στις επαφές του με τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαίωσε ότι συνομιλεί τόσο με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όσο και με υπουργούς όπως είναι ο Γιάννης Μουζάλας.

Τόνισε μάλιστα ότι ο στόχος πρέπει να είναι η συναίνεση για την αναζήτηση της χαμένης Αριστεράς,  παροτρύνοντας τα ελληνικά κόμματα που ανήκουν στην ευρω-ομάδα των Σοσιαλιστών να αποφύγουν κάθε σκέψη για συνεργασία με τη ΝΔ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις