Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιερέας ασέλγησε σε 11χρονη – Με τη συναίνεση της μάνας
ΕΛΛΑΔΑ

Ιερέας ασέλγησε σε 11χρονη – Με τη συναίνεση της μάνας

Ένας 80χρονος συνταξιούχος ιερέας συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικη με τη συναίνεση της μητέρας της. Σύμφωνα με το e-thessalia. gr, η μητέρα της ανήλικης έκανε τη συμφωνία αλλά η υπόθεση ξεκινά με τον 80χρονο και την 30χρονη Βουλγάρα που συνευρέθηκαν ερωτικά. Ο ιερέας της έδωσε χρήματα και μάλιστα έναντι οικονομικών και υλικών ανταλλαγμάτων την έπεισε να έρχεται σε επαφή (όχι […]

Ένας 80χρονος συνταξιούχος ιερέας συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικη με τη συναίνεση της μητέρας της.

Σύμφωνα με το e-thessalia. gr, η μητέρα της ανήλικης έκανε τη συμφωνία αλλά η υπόθεση ξεκινά με τον 80χρονο και την 30χρονη Βουλγάρα που συνευρέθηκαν ερωτικά.

Ο ιερέας της έδωσε χρήματα και μάλιστα έναντι οικονομικών και υλικών ανταλλαγμάτων την έπεισε να έρχεται σε επαφή (όχι σεξουαλική επαφή) με την 11χρονη κόρη της.

Διαβάστε ακόμα

Νεαρός σκοτώθηκε στην Αττική Οδό

Χθες (11/5) το απόγευμα, μετά από πληροφορίες, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον εντόπισε να κινείται στο κέντρο της πόλης μαζί με την 30χρονη.

Μαζί τους είχαν και το 11χρονο κορίτσι. Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και τους είδε να κατευθύνονται σε κατάστημα pet shop, για να αγοράσουν κάποιο κατοικίδιο.

Τι του έκανε εντύπωση

Κάποια στιγμή η 30χρονη Βουλγάρα αποχώρησε και άφησε μόνο του τον 80χρονο με την 11χρονη οι οποίοι μπήκαν στο αυτοκίνητο με προορισμό την ερημική παραλία του Βόλου.

Ο αστυνομικός ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και συνέλαβαν τον ιερέα πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.

Να σημειωθεί πως ο 80χρονος ιερέας  έχει οικογένεια, και βρίσκεται σε επ’ αόριστον αργία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι.

Σήμερα (12/5) αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις