Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εδώ κρύβονταν οι δραπέτες – Πώς τους εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Εδώ κρύβονταν οι δραπέτες – Πώς τους εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ (vid)

Εδώ κρύβονταν οι δύο δραπέτες οι οποίοι είχαν αποδράσει κατά τη μεταγωγή τους από το λιμάνι του Πειραιά. Όπως δείχνει και το βίντεο από το iefimerida. gr, αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του διαμερίσματος, στο οποίο είχαν καταφύγει οι δύο Αλβανοί κακοποιοί. Το ισόγειο διαμέρισμα είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Διαβάστε ακόμα Με… παρελθόν […]

Εδώ κρύβονταν οι δύο δραπέτες οι οποίοι είχαν αποδράσει κατά τη μεταγωγή τους από το λιμάνι του Πειραιά.

Όπως δείχνει και το βίντεο από το iefimerida. gr, αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του διαμερίσματος, στο οποίο είχαν καταφύγει οι δύο Αλβανοί κακοποιοί.

Το ισόγειο διαμέρισμα είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε ακόμα

Με… παρελθόν ο ένας εκ των δραπετών – Σκληρός ληστής

Ο ένας κατηγορούνταν για δολοφονίες μεταξύ των οποίων και παιδιού από την Αλβανία μόλις 2,5 χρόνων στην Καλαμάτα το 2011 και ο δεύτερος για ληστείες και διαρρήξεις.

Ύστερα από τη σύλληψη από μια πληροφορία στις αρμόδιες Αρχές, μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Ασφάλειας για ανάκριση. Στόχος ήταν να πληροφορηθούν οι αστυνομικοί για την απόδραση.

Όσο στο πώς τα κατάφεραν να βρεθούν χωρίς χειροπέδες, επίσημη απάντηση δεν υπάρχει ακόμη, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι πριν αρχίσει η μεταγωγή με τις πολλές παραλείψεις, είχαν εφοδιασθεί με καρφίτσες!

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις