Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανησυχία για την τύχη της 37χρονης – Μυστηριώδης εξαφάνιση
ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχία για την τύχη της 37χρονης – Μυστηριώδης εξαφάνιση

«Τρέχουν» οι εξελίξεις που αφορούν στη μυστηριώδη εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου στην Κρήτη. Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε, βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνισή της (Τετάρτη 2 Μαΐου). Σύμφωνα με το «Τούνελ», η αγνοούμενη είχε δώσει το τελευταίο της στίγμα στη μητέρα και στη φίλη της, λέγοντάς […]

«Τρέχουν» οι εξελίξεις που αφορούν στη μυστηριώδη εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου στην Κρήτη.

Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε, βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνισή της (Τετάρτη 2 Μαΐου).

Σύμφωνα με το «Τούνελ», η αγνοούμενη είχε δώσει το τελευταίο της στίγμα στη μητέρα και στη φίλη της, λέγοντάς τους ότι θα πήγαινε με τον σύντροφο της για φαγητό σε ταβέρνα σε ένα δάσος.

Το ζευγάρι κατευθυνόταν, όπως αναφέρει μια μαρτυρία, με το αυτοκίνητο του αυτόχειρα προς τις παραλίες της περιοχής κάτω από το χωριό Κεραμέ, το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου.

Μάλιστα, οι κάτοικοι ανέφεραν πως θα πρέπει να ψαχθούν και τα εγκαταλειμμένα πηγάδια που βρίσκονται τριγύρω στο χωριό του αυτόχειρα.

Διαβάστε ακόμα

Ιερέας ασέλγησε σε 11χρονη – Με τη συναίνεση της μάνας

Τι αποκαλύπτουν οι φίλες της αγνοούμενης εγκύου

Στενή φίλη της Ντέσι την περιέγραψε σαν μια κοπέλα χαρούμενη και χαμογελαστή που κατά τη γνώμη της ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο.

Μια άλλη φίλη τόνισε πως δεν ήταν ευχαριστημένη από τον σύντροφο της γιατί καβγάδιζαν συχνά. «Όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της, της είπε ξεκάθαρα πως δεν ήθελε το μωρό. Εκείνη σκεφτόταν να το ρίξει και την παρακαλούσαμε να μη το κάνει αυτό. Ήταν κρίμα».

Σύμφωνα με τις φίλες της Ντέσι, ο σύντροφος της ήταν παντρεμένος και της έλεγε ψέματα πως είχε χωρίσει για να βρίσκεται διαρκώς μαζί της. «Δεν είχε επιλογή. Λόγω γυναικολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε έπρεπε να κρατήσει το παιδί , αλλιώς δεν θα είχε άλλη ευκαιρία να μείνει έγκυος. Βρισκόταν μπροστά σε σοβαρό δίλημμα».

Τραγική φιγούρα η μητέρα της

 

Το ταξίδι από τη Βουλγαρία στην Κρήτη της φάνηκε ατέλειωτο, όπως το χαρακτήρισε, με την ίδια να απορεί τι απέγινε η κόρη της και το αγέννητο παιδί της.

 

«Περίμενε κοριτσάκι. Της είπα να το κρατήσει και εμείς θα την βοηθούσαμε… Μόνο να ζει, τίποτα άλλο δεν θέλω, να ζει…», είπε με σπαραγμό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις