Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Φρούριο το ΟΑΚΑ – Ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φρούριο το ΟΑΚΑ – Ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ

Φρούριο θυμίζει το ΟΑΚΑ ενόψει του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ . Μάλιστα έχουν γίνει συγκεκριμένες εργασίες προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος επεισοδίων. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια. Για να αποφευχθούν τα επεισόδια έχουν τοποθετηθεί συρματοπλέγματα στις τάφρους, προστατευτικά κάγκελα, καθώς και πλέξιγκλας μεταξύ των εξεδρών. Τα περσινά επεισόδια στον Βόλο αλλά και το κλίμα σχέσεων μεταξύ της ΑΕΚ […]

Φρούριο θυμίζει το ΟΑΚΑ ενόψει του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ .

Μάλιστα έχουν γίνει συγκεκριμένες εργασίες προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος επεισοδίων.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

Για να αποφευχθούν τα επεισόδια έχουν τοποθετηθεί συρματοπλέγματα στις τάφρους, προστατευτικά κάγκελα, καθώς και πλέξιγκλας μεταξύ των εξεδρών.

Τα περσινά επεισόδια στον Βόλο αλλά και το κλίμα σχέσεων μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα για το πρωτάθλημα ανάγκασαν την αστυνομία να πάρει τα μέτρα της.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε αλλαγές στο Ολυμπιακό Στάδιο και κυρίως στις εξέδρες.

Οι 21 «επίλεκτοι» του Χιμένεθ για τον μεγάλο τελικό

Σε παλαιότερους τελικούς, οι οπαδοί των ομάδων έχουν συγκρουστεί στις τάφρους, γι’ αυτό κι έχουν τοποθετηθεί συρματοπλέγματα, προκειμένου να αποφευχθούν οι συμπλοκές, αλλά και η είσοδος τους στον αγωνιστικό χώρο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«** Κανένας οπαδός δεν θα πλησιάσει το ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο.

** Θα υπάρξει πολλαπλός έλεγχος εισιτηρίων και ταυτοπροσωπείας σε όλους τους οπαδούς των φιναλίστ που θα μετακινηθούν με πούλμαν στα Μάλγαρα, τις Αφίδνες και κατά την άφιξή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο έλεγχος θα γίνει από την ΕΛ.ΑΣ.

Νύχτα χάους πριν τον τελικό – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί

** Έλεγχοι θα γίνουν σε δύο ζώνες: στο πάρκινγκ του γηπέδου μπάσκετ, στην «αψίδα των εθνών», στη Θ4, τη Θ35, τη Θ14 και τη Θ19.

** Η εγκυρότητα των εισιτηρίων και των προσκλήσεων θα ελέγχονται με ηλεκτρονικό έλεγχο στη διάρκεια των προελέγχων.

** Αστυνομικοί με πολιτικά θα ελέγχουν σε όλες τις θύρες του ΟΑΚΑ την ταυτοπροσωπεία των κατόχων των εισιτηρίων ακόμα και μετά την είσοδό τους στο Στάδιο.

** Είναι υποχρεωτική η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας/Διαβατηρίου κατά τον έλεγχο του εισιτηρίου.

** Θα ληφθούν μέτρα πλήρους διαχωρισμού των οπαδών των δύο ομάδων και αποκλεισμού κάθε δυνατότητας επαφής τους εντός και περιφερειακά του Σταδίου.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Ελληνική Αστυνομία καλούν όσους φιλάθλους δεν διαθέτουν εισιτήριο να μην επιχειρήσουν να πλησιάσουν την εγκατάσταση του ΟΑΚΑ.

Εντός του ΟΑΚΑ θα υπάρχει αυστηρή αστυνόμευση των χώρων με παρουσία διμοιριών στον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες και τον περιβάλλοντα χώρο.

Τον έλεγχο των αποδυτηρίων θα έχει αποκλειστικά η ΕΛ.ΑΣ.

Εντός του αγωνιστικού χώρου θα βρίσκονται μόνον τα άτομα που έχουν δικαίωμα και προβλέπεται από τον κανονισμό/προκήρυξη της διοργάνωσης.

Θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του ΟΑΚΑ ενεργές κάμερες σε όλους τους χώρους».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις