Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σπυράκη: Δεν θα δώσουμε λεφτά στον παππού, θα βρούμε δουλειά στο εγγόνι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπυράκη: Δεν θα δώσουμε λεφτά στον παππού, θα βρούμε δουλειά στο εγγόνι

Άδικη και μη βιώσιμη χαρακτήρισε την κατάσταση στο συνταξιοδοτικό η η εκπρόσωπος και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη. Δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οι συνταξιούχοι, και αυτό αφορά όλη την οικογένεια, ο παππούς και η γιαγιά ενισχύουν όλη την οικογένεια» τόνισε, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ που κρίνει συνταγματικές τις περικοπές του νόμου Κατρούγκαλου. Μιλώντας […]

Άδικη και μη βιώσιμη χαρακτήρισε την κατάσταση στο συνταξιοδοτικό η η εκπρόσωπος και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οι συνταξιούχοι, και αυτό αφορά όλη την οικογένεια, ο παππούς και η γιαγιά ενισχύουν όλη την οικογένεια» τόνισε, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ που κρίνει συνταγματικές τις περικοπές του νόμου Κατρούγκαλου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτά, επισήμανε πως χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, και για αλλαγή πολιτικής χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης. Σε ερώτηση αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα, η κ. Σπυράκη απάντηση πως «η ΝΔ είναι έτοιμη για εκλογές… χθες».

Περικοπές συντάξεων: «Χαστούκι» και από το ΣτΕ

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα σοκ

«Η Ελλάδα χρειάζεται επενδυτικό, όχι φορολογικό σοκ» επισήμανε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Με αυτή την κυβέρνηση και τις επιλογές της όσα έχουν υπογράψει και δεσμεύουν τη χώρα την επομένη πενταετία τα πράγματα θα είναι δύσκολα, συμπλήρωσε.

«Χρειάζεται ανάπτυξη και δουλειές» σημείωσε.

Η κ. Σπυράκη διευκρίνισε ότι «δε λέμε στον παππού ότι αύριο το πρωί θα του δώσoυμε 100 ευρώ, αλλά ότι θα βρούμε δουλειά στο εγγόνι με μέτρα όπως μείωση φορολογίας και με διαμόρφωση σταθερού περιβάλλοντος.

«Χρειαζόμαστε συνταγή κανονικότητας όπως στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, χρειάζεται να μην ποινικοποιούμε την επιχειρηματικότητα» τόνισε. «Δεν έχουμε καλάθι με δώρα, αλλά σοβαρό συγκρατημένο σχέδιο» εξήγησε.

«Ο Αλέξης Τσίπρας παίζει ταυτόχρονα σε πολλά ταμπλό»

Η εκπρόσωπος της ΝΔ αποσαφήνισε ότι για τη σταθεροποίηση της οικονομίας πρέπει να απομακρυνθεί η αβεβαιότητα από το τραπέζι, τη στιγμή που η κυβέρνηση θεσμοθετεί απλή αναλογική, ακόμα και στους δήμους, προκαλώντας αβεβαιότητα και φέρνοντας το χάος.

Η κ. Σπυράκη κατήγγειλε την πρόσληψη μόνιμων υψηλόβαθμων στελεχών του δημοσίου για τον έλεγχο του κράτους μετά τη διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

«Δεν αναγνωρίζουμε τη διαδικασία. Δεν θα βάλουμε συνταξιούχους και τους πολίτες να πληρώνουν ένα σπάταλο κράτος» επισήμανε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις