Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μάχη στήθος με στήθος – Οι δέκα “καυτές” φιναλίστ
PLUS

Μάχη στήθος με στήθος – Οι δέκα “καυτές” φιναλίστ

Μάχη στήθος με στήθος Άλλοι διαγωνίζονται στα Μαθηματικά, άλλοι σε κάποιο άθλημα και άλλοι στην ομορφιά. Σε αυτό το τελευταίο η βρετανική εφημερίδα «The Sun» δίνει μια… άλλη διάσταση. Η μεγάλη εφημερίδα κάλεσε τις αναγνώστριες να δώσουν μια μάχη… στήθος με στήθος και φυσικά τα σέξι κορίτσια έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή. Οι αιτήσεις ήταν αμέτρητες […]

Μάχη στήθος με στήθος

Άλλοι διαγωνίζονται στα Μαθηματικά, άλλοι σε κάποιο άθλημα και άλλοι στην ομορφιά.

Σε αυτό το τελευταίο η βρετανική εφημερίδα «The Sun» δίνει μια… άλλη διάσταση.

Η μεγάλη εφημερίδα κάλεσε τις αναγνώστριες να δώσουν μια μάχη… στήθος με στήθος και φυσικά τα σέξι κορίτσια έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι αιτήσεις ήταν αμέτρητες αλλά μόνο δέκα επικράτησαν.

Η τυχερή με το ωραιότερο μπούστο θα κερδίσει 5.000 λίρες και μία φωτογράφηση στην Ίμπιζα που φυσικά θα συνοδεύεται από μεγάλη δημοσιότητα.

Η εφημερίδα δημοσίευσε χθες τις 10 φιναλίστ του διαγωνισμού.

Πάμε να τις απολαύσουμε:

Έιμι Ντόρανς, 25 ετών

Η φοιτήτρια νοσηλευτικής από το Wolverhampton, δήλωσε: «Ήμουν στη δουλειά και ξεφύλλιζα την εφημερίδα όταν είδα για το διαγωνισμό και αποφάσισα να συμμετάσχω. Θα ήθελα να εμπνεύσω τους ανθρώπους, να τους πω πως το να έχει μεγάλο στήθος δεν είναι κακό.

Σκεφτόμουν πως το μπούστο μου είναι πολύ μεγάλο, αλλά έμαθα να το αγαπώ. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω αν κερδίσω, δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι στην τελική δεκάδα» και παραδέχεται πως δεν έχει σκεφτεί ακόμη τι θα κάνει αν κερδίσει.

Μονέ Ρίκγουντ- Ντάλι, 24 ετών

Η νταντά Μονέ, που ζει στο Μπόρνμουθ, δήλωσε: «Αποφάσισα να πάρω μέρος στο διαγωνισμό για να διασκεδάσω αν και πάντα ήθελα να γίνω μοντέλο κι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό βήμα σε μια καριέρα.

Μια φωτογράφηση στην Ίμπιζα θα ήταν μια εκπληκτική πρώτη δουλειά ως μοντέλο. Μόλις γύρισα από ένα ταξίδι 4 μηνών στην νοτιοανατολική Ασία και θα ήθελα να ταξιδέψω ξανά σε όλο τον κόσμο , οπότε ίσως ξοδέψω τα χρήματα του νικητή σε αυτό».

Λουλού Κολέ, 22 ετών

«Η μαμά μου είναι πολύ άρρωστη από καρκίνο του στήθους και γι’ αυτό αποφάσισα να πάρω μέρος στο διαγωνισμό με το υγιές μου στήθος για να χρησιμοποιήσω τα χρήματα για την θεραπεία της στη Γερμανία. Η μαμά μου είναι η καλύτερή μου φίλη, είμαστε σαν μία ομάδα. ΑΝ κέρδιζα, θα σήμαινε πολλά για μένα».

Λόρα Τέιλορ, 24 ετών

Η αναπληρώτρια μάνατζερ νοσηλευτικής Λόρα, από το Μάντσεστερ, δήλωσε: «Ήμουν πάντα θύμα εκφοβισμού όταν ήμουν μικρότερη. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω τόσο μακριά. Όταν κάναμε τη φωτογράφηση, δεν είχα νιώσει ποτέ καλύτερα στη ζωή μου. Νιώθω υπέροχα. Είμαι περήφανη που έφτασα τόσο μακριά, είτε κερδίσω είτε όχι».

Σέιντ Άμος, 25 ετών

Η Σέιντ εργάζεται στη βιομηχανία της μόδας και ζει στο Έσεξ. Όπως δήλωσε: «Ήθελα να συμμετάσχω πέρυσι αλλά δεν τα κατάφερα. Είμαι τόσο χαρούμενη που πήρα μέρος φέτος. Αν κερδίσω, θα πάω διακοπές και θα επενδύσω στην έναρξη της δικής μου επιχείρησης».

Ντέμι Ρίκαρντ, 21 ετών

Η φοιτήτρια πολιτικών σπουδών, Ντέμι από το Πλίμουθ, δήλωσε: «Έχω αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μεγαλώνοντας και ήθελα να το δείξω αυτό. Αν κερδίσω νομίζω πως θα προσπαθήσω να ακολουθήσω μια καριέρα στο μόντελινγκ. Μπορεί να πάρω μέρος και σε μερικούς διαγωνισμούς ομορφιάς».

Σουζάνα Χάμλιν, 27 ετών

Η Σουζάνα δουλεύει στον σιδηρόδρομο και κατάγεται από το Guildford. Όπως είπε: «Δεν ντύνομαι προκλητικά στη δουλειά κι έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν ένας καλός τρόπος για να επιδείξω λίγο τον εαυτό μου. Όταν ένας συνάδερφος με είδε στην εφημερίδα, του έπεσε ο καφές από το σοκ».

Άλις Κούμπε, 24 ετών

Η μαμά Άλις από το Πλίμουθ, είπε: «Έκανα πλαστική στήθους μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού και είμαι περήφανη γι’ αυτό. Εγώ τα πλήρωσα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει ένας τέτοιος διαγωνισμός για την υποστήριξη των γυναικείων σωμάτων».

Νικόλ Σίλεϊ, 24 ετών

Η βοηθός ιατρού Νικόλ, από το Έσεξ, δήλωσε: «Στο κέντρο φροντίδας που εργάζομαι ένας κάτοικος που ονομάζεται Ρίτσαρντ είναι μεγάλος θαυμαστής της Sun και αστειευόμενος μου είπε να πάρω μέρος στο διαγωνισμό. Με βοήθησε να διαλέξω τη φωτογραφία μου. Αν κερδίσω, θα βγάλω έξω τον Ρίτσαρντ και θα του κάνω το τραπέζι».

Κιμ Μπράουν, 27 ετών

Η ρεσεψιονίστ Κιμ, από την Βόρεια Ιρλανδία, δήλωσε: «Είμαι άφωνη από το πόσο μακριά έφτασα. Μου έδωσε μια τεράστια ώθηση στην εμπιστοσύνη μου».

Δείτε ακόμη: 

Όσκαρ Πορνό: Οι Ελληνίδες που… σάρωσαν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις