Αθήνα

°C

Τετάρτη

22

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / O Λυκουρέζος μιλά πρώτη φορά για την Καλογρίδη (vid)
LIFESTYLE

O Λυκουρέζος μιλά πρώτη φορά για την Καλογρίδη (vid)

  Μετά από μήνες κι ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος φαίνεται να ζει τον έρωτά του, μίλησε για την Νατάσα Καλογρίδη. Για τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή και αν τον ενοχλούν «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ασχολούμαι, το προσπερνώ. Ας είναι κρεμασμένη [η προσωπική μου ζωή] όπου θέλει, φτάνει να είμαι εγώ συμφιλιωμένος με […]

 

Μετά από μήνες κι ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος φαίνεται να ζει τον έρωτά του, μίλησε για την Νατάσα Καλογρίδη.

Για τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή και αν τον ενοχλούν

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ασχολούμαι, το προσπερνώ. Ας είναι κρεμασμένη [η προσωπική μου ζωή] όπου θέλει, φτάνει να είμαι εγώ συμφιλιωμένος με αυτό που συμβαίνει. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος. Ελάχιστοι φίλοι με πολύ σεβασμό και με πολύ κατανόηση και αγάπη με έχουν ρωτήσει και εγώ χαμογελώ.

Καλογρίδη – Λυκουρέζος: Νέα έξαλλη απόδραση μαζί με την Μαρία Ελένη (vid)

Για τα όσα είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για το γεγονός ότι μπήκε στη ζωή του πατέρα της η Νατάσα Καλογρίδη: «Με συγκίνησε η αγάπη της και η γενναιοδωρία της.»

Για τους μήνες μετά την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη«Είναι πάντοτε δύσκολο να εξοικειωθείς με τη μόνιμη απουσία ενός ανθρώπου με τον οποίο έζησες 41 χρόνια.

Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά είναι ο μόνος.»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά για τη νέα σχέση του πατέρα της (vid)

Για το αν περίμενε να αισθανθεί κάτι άλλο για μια άλλη γυναίκα: «Πάντοτε είμαι έτοιμος να δεχτώ εκπλήξεις. Ήταν μια υπέροχη, θαυμάσια έκπληξη. Αυτά που με ελκύουν στη Νατάσα είναι πολλά. Πώς να επιλέξω ένα; Θα αδικήσω όλα τα άλλα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις