Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Κάηκε” το ΟΑΚΑ – Με την ελληνική σημαία ο Ενρίκε Ιγκλέσιας
LIFESTYLE

“Κάηκε” το ΟΑΚΑ – Με την ελληνική σημαία ο Ενρίκε Ιγκλέσιας

Την απόλυτη αποθέωση βίωσε στην μεγάλη συναυλία του Ενρίκε Ιγκλέσιας χθες το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και αποθέωσαν τον Ενρίκε Ιγκλέσιας. Το γήπεδο «κάηκε» και οι θαυμαστές παραληρούσαν,  όταν ο διάσημος τραγουδιστής, πήρε στα χέρια του την ελληνική σημαία. https://www.instagram.com/p/BinvYVVBWT8/?utm_source=ig_embed Ο Ιγκλέσιας με την τρέχουσα επιτυχία του «Duele el Corazon» γράφει μουσική ιστορία, […]

Την απόλυτη αποθέωση βίωσε στην μεγάλη συναυλία του Ενρίκε Ιγκλέσιας χθες το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και αποθέωσαν τον Ενρίκε Ιγκλέσιας.

Το γήπεδο «κάηκε» και οι θαυμαστές παραληρούσαν,  όταν ο διάσημος τραγουδιστής, πήρε στα χέρια του την ελληνική σημαία.

https://www.instagram.com/p/BinvYVVBWT8/?utm_source=ig_embed

Ο Ιγκλέσιας με την τρέχουσα επιτυχία του «Duele el Corazon» γράφει μουσική ιστορία, ενώ με συνολικά 14 κομμάτια στο νούμερο ένα μεταξύ των οποίων τα Súbeme la Radio, Bailando και Hero, ανέβηκε στην κορυφή του «Billboard Dance Club Songs».

Άννα Κουρνίκοβα και Ενρίκε Ιγκλέσιας, μόλις ανέλαβαν τον πιο όμορφο ρόλο

Ο γιος του Χούλιο Ιγκλέσιας είναι σήμερα ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στο κόσμο.

https://www.instagram.com/p/BinmHSUB6vf/?utm_source=ig_embed

Λίγο καιρό πριν, έγινε μάλιστα και πατέρας. Η πρώην τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα, ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι. Η σύντροφός του, δεν κατάφερε να τον ακολουθήσει.

Το μήνυμα στους Έλληνες πριν από τη συναυλία 

Δύο ημέρες πριν από την συναυλία του και ανήμερα των γενεθλίων του, ο «βασιλιάς της λάτιν ποπ» έστειλε μήνυμα στους Έλληνες, μέσω ενός βίντεο το οποίο δημοσιεύθηκε στο λογαριασμό της Feelgood Records στο Instagram.

«Γεια σου Ελλάδα, είμαι ο Enrique Iglesias. Ανυπομονώ να σας δω στις 10 Μαΐου στην αρένα του ΟΑΚΑ, στην Αθήνα. Τα λέμε εκεί!», είπε ο 43χρονος καλλιτέχνης και έδωσε ραντεβού για την μεγάλη συναυλία.

https://www.instagram.com/p/BinxwCBBN-T/?utm_source=ig_embed

https://instagram.com/p/Binyko_Bb2r/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις