Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πτώματα 4 παιδιών και 3 ανηλίκων βρέθηκαν σε αγρόκτημα
ΚΟΣΜΟΣ

Πτώματα 4 παιδιών και 3 ανηλίκων βρέθηκαν σε αγρόκτημα

Πτώματα 4 παιδιών και 3 ανηλίκων βρέθηκαν σε αγρόκτημα Μια φρικτή υπόθεση σφαγής έχει σοκάρει την Αυστραλία. Σε αγρόκτημα στο δυτικό τμήμα της χώρας, ανακαλύφθηκαν οι σοροί τεσσάρων παιδιών και τριών ενηλίκων με τις Αρχές να πιστεύουν ότι πρόκειται για θύματα δολοφονίας και για αυτόχειρες. Η αστυνομία έσπευσε μετά από τηλεφώνημα νωρίς το πρωί στη […]

Πτώματα 4 παιδιών και 3 ανηλίκων βρέθηκαν σε αγρόκτημα

Μια φρικτή υπόθεση σφαγής έχει σοκάρει την Αυστραλία.

Σε αγρόκτημα στο δυτικό τμήμα της χώρας, ανακαλύφθηκαν οι σοροί τεσσάρων παιδιών και τριών ενηλίκων με τις Αρχές να πιστεύουν ότι πρόκειται για θύματα δολοφονίας και για αυτόχειρες.

Η αστυνομία έσπευσε μετά από τηλεφώνημα νωρίς το πρωί στη φάρμα κοντά στην πόλη Μάργκαρετ Ρίβερ, νότια του Περθ, όπου εντόπισε τα πτώματα, που όλα τους έφεραν τραύματα από πυροβόλα όπλα και δύο όπλα.

Τα θύματα ήταν πιθανότατα ένοικοι του αγροκτήματος, είπαν οι Αρχές.

Καταγγελία – σοκ: Αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον πολίτη (vid)

«Δεν είμαι σε θέση να δώσω άλλες λεπτομέρειες για την ταυτότητα των θανόντων», είπε ο διευθυντής της αστυνομίας, Κρις Ντόσον.

«Η απώλεια κάθε ζωής είναι τραγική, αλλά τέσσερα παιδιά και τρεις ενήλικες- αυτή είναι μια μεγάλη τραγωδία».

Επιθεωρητές του τμήματος ανθρωποκτονιών καθώς και ιατροδικαστές έφθασαν από το Περθ στο σημείο για να συνδράμουν στις έρευνες, ενώ είναι σε επαφή με συγγενείς των θυμάτων.

Μέσα στο οίκημα οι αστυνομικοί βρήκαν δύο καραμπίνες.

Απόδραση αλά… Prison Break – Έκαναν και live streaming (vid)

«Είναι μια αδιανόητη τραγωδία που θα έχει επιπτώσεις στις οικογένειες που εμπλέκονται και την τοπική κοινωνία» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τέτοια περιστατικά πολύνεκρων επιθέσεων είναι σπάνια στην Αυστραλία λόγω της αυστηρής νομοθεσία περί οπλοκατοχής.

Η αυτοάμυνα δεν θεωρείται επαρκής λόγος για να αποκτήσει κανείς άδεια, ενώ όλα τα νόμιμα όπλα πρέπει να καταχωρούνται με τους σειριακούς αριθμούς τους στους ιδιοκτήτες τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις