Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ερντογάν: H Ελλάδα δεν πληρώνει μισθούς και παίρνει δάνεια
ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν: H Ελλάδα δεν πληρώνει μισθούς και παίρνει δάνεια

H Ελλάδα δεν πληρώνει μισθούς, έχει χρεοκοπήσει άλλα της δίνουν δάνεια Ακόμα μία φορά χρησιμοποίησε την Ελλάδα ο Ερντογάν, για να επιτεθεί στους ξένους οίκους που υποβαθμίζουν την πιστοληπτική ικανότητα της Τουρκίας . Ο πρόεδρος της Τουρκίας χαρακτήρισε τη χώρα μας χρεοκοπημένη. Σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη πόλη ανέφερε: «Αφήστε αυτούς, μην τους δίνετε σημασία, […]

H Ελλάδα δεν πληρώνει μισθούς, έχει χρεοκοπήσει άλλα της δίνουν δάνεια

Ακόμα μία φορά χρησιμοποίησε την Ελλάδα ο Ερντογάν, για να επιτεθεί στους ξένους οίκους που υποβαθμίζουν την πιστοληπτική ικανότητα της Τουρκίας .

Ο πρόεδρος της Τουρκίας χαρακτήρισε τη χώρα μας χρεοκοπημένη.

Σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη πόλη ανέφερε: «Αφήστε αυτούς, μην τους δίνετε σημασία, είναι ακροβάτες», εννοώντας τους ξένους οίκους.

Ο ύμνος στον «Σουλτάνο» – Το τραγούδι του Ερντογάν (audio)

«Αυτοί έναν γείτονα που τελείωσε και χρεοκόπησε τον αναβάθμισαν 4 βαθμίδες. Αυτοί λαμβάνουν νέα δάνεια και ζουν με αυτά. Συγγνώμη δηλαδή, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Πως γίνεται αυτό;. Στην Ελλάδα αναφέρομαι».

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μετά το δημοσίευα της Hurriyet που αφορά τα νέα αεροπλάνα  F-35.

Όπως δημοσιεύει η Hurriyet, το πρώτο F-35 με τουρκική σημαία έκανε την πρώτη του παρθενική πτήση και είναι πλέον έτοιμο για παράδοση.

Ο πιλότος μπορεί να ήταν μεν Αμερικανός, ωστόσο αυτό είναι το τελικό στάδιο δοκιμής πριν η Τουρκία συμπεριλάβει στο οπλοστάσιό της το νέο αυτό μαχητικό αεροσκάφος.  Η παράδοση θα γίνει στις 21 Ιουνίου.

Συνέντευξη Άσαντ: Δεν έχουμε χημικά – Κάνω καθημερινά λάθη

Μέχρι την οριστική μεταφορά των αεροσκαφών στην Τουρκία, θα μεσολαβήσει η εκπαίδευση των Τούρκων πιλότων στις ΗΠΑ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι απαραίτητες εργασίες στις βάσεις όπου θα αναπτυχθούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις