Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Έκλεισε” η συνάντηση Τραμπ – Κιμ
ΚΟΣΜΟΣ

“Έκλεισε” η συνάντηση Τραμπ – Κιμ

“Έκλεισε” η συνάντηση Τραμπ – Κιμ Στη Σιγκαπούρη, θα συναντηθούν Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος. Η πρώτη συνάντηση των δύο ηγετών θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν χαρακτήρισε την επικείμενη σύνοδο κορυφής που θα έχει με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ μια […]

“Έκλεισε” η συνάντηση Τραμπ – Κιμ

Στη Σιγκαπούρη, θα συναντηθούν Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η πρώτη συνάντηση των δύο ηγετών θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν χαρακτήρισε την επικείμενη σύνοδο κορυφής που θα έχει με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ μια «ιστορική» ευκαιρία, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, ο οποίος έκανε επίσημη επίσκεψη στην Πιονγκγιάνγκ, μετέδωσε το βορειοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Συνέντευξη Άσαντ: Δεν έχουμε χημικά – Κάνω καθημερινά λάθη

Η ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου ήρθε μόλις λίγες ώρες μετά την επιστροφή, στις ΗΠΑ, των τριών Αμερικανών κρατουμένων που απελευθερώθηκαν χθες από τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ως μία κίνηση καλής θέλησης απέναντι στις ΗΠΑ.

Είκοσι μέρες πριν, ο Κιμ έκανε γνωστό ότι η Πιονγκγιάνγκ αναστέλλει τις δοκιμές πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων και κλείνει το κυριότερο πεδίο δοκιμών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις