Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συγκινητικό γράμμα στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινητικό γράμμα στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Ένα γράμμα θα πάρουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί οι οποίοι βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης. Σε μια συγκινητική κίνηση, σύμφωνα με το cyclades24. gr, προχώρησε ένας κάτοικος της Σύρου, γράφοντας μια επιστολή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Η επιστολή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, αυτούσια, έχει ως εξής: «Αδέλφια τους χαιρετισμούς μας από την Σύρο και από κάθε άνθρωπο […]

Ένα γράμμα θα πάρουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί οι οποίοι βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Σε μια συγκινητική κίνηση, σύμφωνα με το cyclades24. gr, προχώρησε ένας κάτοικος της Σύρου, γράφοντας μια επιστολή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Η επιστολή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, αυτούσια, έχει ως εξής:

«Αδέλφια τους χαιρετισμούς μας από την Σύρο και από κάθε άνθρωπο που έχει Ελλάδα μέσα του. Η μοίρα σας επέλεξε για να έχετε στην ζωή σας κάποιες ημέρες, στην φυλακή του προαιώνιου εχθρού της πατρίδας μας.

Διαβάστε ακόμα

Αποζημίωση θα λάβουν οι Έλληνες στρατιωτικοί

Να ξέρετε ότι πολλοί από εμάς θα ήθελαν να αντικατασταθούν με εσάς, για να απαλύνουν τον πόνο σας και γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε για την πατρίδα μας ακόμη και την ζωή μας. Αδέλφια εμείς όλοι θα ξεχαστούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Εσάς θα σας γνωρίσουν μέσα από την ιστορία της Πατρίδας μας πολλές γενιές Ελλήνων και θα σας θυμούνται τα παιδιά μας σαν ήρωες του Ελληνικού έθνους.

Μην λυγίζεται και το κεφάλι ψιλά κάθε στιγμή και σε όποιον έχετε μπροστά σας. Μέσα στην φυλακή της Ανδριανούπολης δεν είναι φυλακισμένοι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί. Μέσα στην φυλακή της Ανδριανούπολης είναι η Ελλάδα γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε αδέλφια. Καλή Λευτεριά και γρήγορα κοντά μας».

Θυμίζουμε πως οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν στις τουρκικές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη χωρίς ακόμα να γνωρίζουν γιατί κατηγορούνται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις