Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο

Νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε προ ολίγων ημερών στο Αιγαίο πέλαγος. Ένα τουρκικό αεροσκάφος CN-235 παρενόχλησε ελληνική πυραυλάκατο, όπως έγινε γνωστό σήμερα (11/5) από την κρατική τηλεόραση. Προχώρησε σε 30 παραβιάσεις και πετώντας κοντά στο πεδίο βολής Άνδρου πέρασε πολλές φορές πάνω από ελληνική πυραυλάκατο αγνοώντας τις συνεχείς κλήσεις για να απομακρυνθεί. Διαβάστε ακόμα Προκαλεί ο Τούρκος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Το τουρκικό κατασκοπευτικό αποχώρησε από το σημείο όταν […]

Νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε προ ολίγων ημερών στο Αιγαίο πέλαγος.

Ένα τουρκικό αεροσκάφος CN-235 παρενόχλησε ελληνική πυραυλάκατο, όπως έγινε γνωστό σήμερα (11/5) από την κρατική τηλεόραση.

Προχώρησε σε 30 παραβιάσεις και πετώντας κοντά στο πεδίο βολής Άνδρου πέρασε πολλές φορές πάνω από ελληνική πυραυλάκατο αγνοώντας τις συνεχείς κλήσεις για να απομακρυνθεί.

Διαβάστε ακόμα

Προκαλεί ο Τούρκος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Το τουρκικό κατασκοπευτικό αποχώρησε από το σημείο όταν ολοκλήρωσε την «αποστολή» του.

Το συμβάν σημειώθηκε τη Δευτέρα στις 7 Μαΐου, ενώ την Τετάρτη, 9 Μαΐου, το τουρκικό Γενικό Επιτελείο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει για τη διεξαγωγή της άσκησης έρευνας – διάσωσης με την επωνυμία DENIZ ASLANI (Θαλάσσιος Λέων).

Όπως αναφέρει, η άσκηση θα διεξαχθεί στην «τουρκική περιοχή έρευνας και διάσωσης» και στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου από τις 13 έως τις 15 Μαΐου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις