Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κινηματογραφική ληστεία – Σκηνές φαρ ουέστ στην πόλη (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική ληστεία – Σκηνές φαρ ουέστ στην πόλη (pics)

Φαρ ουέστ θύμισε η ληστεία στο κέντρο της πόλης χτες (10/5) λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες και φωτογραφίες από το lamiareport. gr, τους έκλεισαν το δρόμο, τους χτύπησαν, τους απείλησαν με όπλο και τους λήστεψαν. Και όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών, που έτρεχαν να κρυφτούν μόλις είδαν το όπλο. […]

Φαρ ουέστ θύμισε η ληστεία στο κέντρο της πόλης χτες (10/5) λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και φωτογραφίες από το lamiareport. gr, τους έκλεισαν το δρόμο, τους χτύπησαν, τους απείλησαν με όπλο και τους λήστεψαν.

Και όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών, που έτρεχαν να κρυφτούν μόλις είδαν το όπλο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ένα ζευγάρι Ρομά κινούνταν με το αυτοκίνητό τους όταν ξαφνικά ένα άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν, επίσης Ρομά, δυο άνδρες (αδέλφια) και μια γυναίκα, πετάχτηκε μπροστά τους και τους έκλεισε το δρόμο.

Διαβάστε ακόμα

Θλίψη: Η τελευταία βόλτα της άτυχης γυναίκας

Ο οδηγός προσπάθησε να τους αποφύγει στρίβοντας δεξιά αλλά βρέθηκε σε αδιέξοδο. Ο ένας από τα αδέλφια τράβηξε όπλο και απείλησε το ζευγάρι, ενώ τράβηξαν έξω από το αυτοκίνητο τη γυναίκα, την οποία αφού έριξαν κάτω, τη χτύπησαν και της άρπαξαν την τσάντα, μέσα στην οποία είχε 850 ευρώ, όπως δήλωσε η ίδια αργότερα στους αστυνομικούς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο σημείο έγινε χαμός, αν και ευτυχώς δεν έπεσε πυροβολισμός, αφού αμέσως μετά οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Η κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών ήταν άμεση.

Οι πληροφορίες τονίζουν πως πρόκειται για άτομα που είναι γνωστά στις αστυνομικές αρχές και αναζητούνται.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι μεταξύ των δυο οικογενειών Ρομά υπάρχει βεντέτα, αφού έχουν πάρει ο ένας τη γυναίκα του άλλου. Πριν λίγους μήνες είχε πέσει άγριο ξύλο στον δρόμο με τους ίδιους… πρωταγωνιστές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις