Απίστευτο! Απείλησε ότι θα τη σκοτώσει επειδή τον… ξύπνησε

ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο! Απείλησε ότι θα τη σκοτώσει επειδή τον… ξύπνησε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή κρίθηκε ο Βολιώτης. Σύμφωνα με το taxydromos. gr, ο δράστης απείλησε τη σύζυγό του ότι θα τη σκοτώσει και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα εκείνη να χτυπήσει σε σταθερό αντικείμενο και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Για αυτό ο 38χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή την περασμένη […]

11.05.2018 | 11:54

Ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή κρίθηκε ο Βολιώτης.

Σύμφωνα με το taxydromos. gr, ο δράστης απείλησε τη σύζυγό του ότι θα τη σκοτώσει και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα εκείνη να χτυπήσει σε σταθερό αντικείμενο και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Για αυτό ο 38χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή την περασμένη Δευτέρα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Διαβάστε ακόμα

Κινηματογραφική ληστεία – Σκηνές φαρ ουέστ στην πόλη (pics)

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με τριετή αναστολή στον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε στη δίκη για να απολογηθεί για τις πράξεις του, που συνέβησαν στις 17 Δεκεμβρίου 2017.

Όπως υποστηρίζει η παθούσα είπε, όλα συνέβησαν επειδή ξύπνησε τον σύζυγό της για να πάει το παιδί σε πάρτι, ενώ αποκάλυψε ότι υπήρξαν βίαια περιστατικά στο παρελθόν.

Exit mobile version