Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτο! Απείλησε ότι θα τη σκοτώσει επειδή τον… ξύπνησε
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο! Απείλησε ότι θα τη σκοτώσει επειδή τον… ξύπνησε

Ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή κρίθηκε ο Βολιώτης. Σύμφωνα με το taxydromos. gr, ο δράστης απείλησε τη σύζυγό του ότι θα τη σκοτώσει και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα εκείνη να χτυπήσει σε σταθερό αντικείμενο και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Για αυτό ο 38χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή την περασμένη […]

Ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή κρίθηκε ο Βολιώτης.

Σύμφωνα με το taxydromos. gr, ο δράστης απείλησε τη σύζυγό του ότι θα τη σκοτώσει και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα εκείνη να χτυπήσει σε σταθερό αντικείμενο και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Για αυτό ο 38χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή την περασμένη Δευτέρα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Διαβάστε ακόμα

Κινηματογραφική ληστεία – Σκηνές φαρ ουέστ στην πόλη (pics)

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με τριετή αναστολή στον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε στη δίκη για να απολογηθεί για τις πράξεις του, που συνέβησαν στις 17 Δεκεμβρίου 2017.

Όπως υποστηρίζει η παθούσα είπε, όλα συνέβησαν επειδή ξύπνησε τον σύζυγό της για να πάει το παιδί σε πάρτι, ενώ αποκάλυψε ότι υπήρξαν βίαια περιστατικά στο παρελθόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις