Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αναβλήθηκε η δίκη για το καρτέλ ναρκωτικών των… επωνύμων
ΕΛΛΑΔΑ

Αναβλήθηκε η δίκη για το καρτέλ ναρκωτικών των… επωνύμων

Δεκτό έγινε το αίτημα διακοπής της δίκης για το καρτέλ ναρκωτικών των «επωνύμων» στο Κολωνάκι. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 12 Ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema. gr. Ανάμεσα στους 27 κατηγορούμενους για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας, ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου – μπαρ στο Κολωνάκι, μία ηθοποιός και ο γιος της, δυο ακόμη […]

Δεκτό έγινε το αίτημα διακοπής της δίκης για το καρτέλ ναρκωτικών των «επωνύμων» στο Κολωνάκι.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 12 Ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema. gr.

Ανάμεσα στους 27 κατηγορούμενους για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας, ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου – μπαρ στο Κολωνάκι, μία ηθοποιός και ο γιος της, δυο ακόμη πασίγνωστες γυναίκες από τη σόουμπιζ, ένας παρουσιαστής, σύζυγος μεγαλοεπιχειρηματία καθώς και άλλα «επώνυμα» πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμα

«Η Ελλάδα περιμένει ανάπτυξη από τα… ναρκωτικά»

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η δράση μελών του κυκλώματος ξεκινάει πριν από περίπου πέντε χρόνια. Από τότε γνωστά ονόματα της σόοουμπιζ άρχισαν να προτιμούν το συγκεκριμένο μαγαζί για να προμηθεύονται κοκαΐνη.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ενώ κάποιοι εξ’ αυτών διώκονται ακόμη και για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Να σημειωθεί, πως σήμερα (11/5), όλοι οι «επώνυμοι» κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους, καθώς δεν εμφανίστηκαν στο ακροατήριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις