Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Θλίψη από την απώλεια – Αυτοκτόνησε Έλληνας διαιτητής (pic)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θλίψη από την απώλεια – Αυτοκτόνησε Έλληνας διαιτητής (pic)

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι αυτοκτόνησε βάζοντας τέλος στη ζωή του ο Έλληνας διαιτητής. Ο λόγος για τον Γιώργο Αράπο. Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σάμου με το πένθος να κυριεύει τον ελληνικό αθλητισμό για την είδηση του θανάτου του. Ο πρώην διαιτητής Β’ Εθνικής και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών του νησιού του Αιγαίου αποφάσισε […]

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι αυτοκτόνησε βάζοντας τέλος στη ζωή του ο Έλληνας διαιτητής.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αράπο. Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σάμου με το πένθος να κυριεύει τον ελληνικό αθλητισμό για την είδηση του θανάτου του.

Ο πρώην διαιτητής Β’ Εθνικής και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών του νησιού του Αιγαίου αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του σε ηλικία, μόλις 48 ετών.

Πίσω του άφησε τη γυναίκα του και τρία μικρά παιδιά.

Διαβάστε ακόμα

Πόσο κοστίζει ο Ισπανός διαιτητής του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Αράπος έκλεισε πριν ένα μήνα τα 48 του χρόνια, ενώ «σφύριξε» για μία οκταετία στα γήπεδα της Β’ Εθνικής και εργαζόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ως νοσηλευτής.

Μάλιστα, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σάμου, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση η οποία έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Σάμου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Προέδρου του Συνδέσμου στην οικογένεια του. Γιώργο θα είσαι για πάντα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μας. Καλό Ταξίδι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις