Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Απολογητικό mail Περέιρα στους Έλληνες διαιτητές
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απολογητικό mail Περέιρα στους Έλληνες διαιτητές

Επιστολή του Βίτορ Μέλο Περέιρα προς τους Έλληνες διαιτητές, για την επιλογή ξένου διαιτητή στον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής έστειλε απολογητικό mail στους Έλληνες ρέφερι και βοηθούς, τονίζοντας πως «στόχος αυτής της απόφασης ήταν η αποφυγή της έκθεσής σας σε ένα εχθρικό περιβάλλον», ενώ υπογραμμίζει πως δεν […]

Επιστολή του Βίτορ Μέλο Περέιρα προς τους Έλληνες διαιτητές, για την επιλογή ξένου διαιτητή στον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής έστειλε απολογητικό mail στους Έλληνες ρέφερι και βοηθούς, τονίζοντας πως «στόχος αυτής της απόφασης ήταν η αποφυγή της έκθεσής σας σε ένα εχθρικό περιβάλλον», ενώ υπογραμμίζει πως δεν επηρεάζεται η εμπιστοσύνη που τρέφει στα πρόσωπά τους.

Ένταση με οπαδούς του ΠΑΟΚ – Kατέβηκαν με ρόπαλα

Αναλυτικά η επιστολή Περέιρα:

«Αγαπητοί Διαιτητές, Αγαπητοί Βοηθοί Διαιτητές,

Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή και θέλοντας να διασφαλίσουμε τα ανώτερα συμφέροντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής Διαιτησίας, αποφασίστηκε, κατ’ εξαίρεση, να προσκληθεί μία ομάδα ξένων διαιτητών για τον τελικό του Ελληνικού Κυπέλλου.

«Ντου» οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Σκοπός αυτού του μέτρου ήταν η αποφυγή της έκθεσής σας σε ένα εχθρικό περιβάλλον, το οποίο όλοι έχετε βιώσει κατά τη διάρκεια της σεζόν και να προστατεύσει τον καθέναν από εσάς.

Από την άλλη πλευρά, δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης στις ικανότητές σας και την ειλικρίνεια που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας, την ομάδα της Διαιτησίας. Με εκτίμηση».

Σκληρή επίθεση της ΑΕΚ στον Περέιρα

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις