Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΕΦΚΑ: Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση εισφορών του 2017
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΦΚΑ: Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση εισφορών του 2017

ΕΦΚΑ: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάρτησης των ειδοποιητηρίων για 1.155.534 αυτοαπασχολούμενους και αγρότες. Τα ειδοποιητήρια αφορούν ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες με την εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών του έτους 2017. Σημειώνεται ότι η εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών της περσινής χρονιάς δεν αφορά όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά μόνο εκείνους που ασκούσαν αποκλειστικά και μόνο επιχειρηματική ή […]

ΕΦΚΑ: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάρτησης των ειδοποιητηρίων για 1.155.534 αυτοαπασχολούμενους και αγρότες.

Τα ειδοποιητήρια αφορούν ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες με την εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών του έτους 2017.

Σημειώνεται ότι η εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών της περσινής χρονιάς δεν αφορά όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά μόνο εκείνους που ασκούσαν αποκλειστικά και μόνο επιχειρηματική ή αγροτική δραστηριότητα κατά το έτος εκκαθάρισης και δεν είχαν παράλληλη ασφάλιση.

Διαβάστε ακόμα:

Εξωδικαστικός συμβιβασμός για τη ρύθμιση αγροτικών δανείων

Σύμφωνα με την διοίκηση του ΕΦΚΑ μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν και τα υπόλοιπα, περίπου 350.00 ειδοποιητήρια για τις υπόλοιπες κατηγορίες των μη μισθωτών που, εκτός από το ελεύθερο επάγγελμα, είχαν παράλληλη απασχόληση ως μισθωτοί, ή αμείβονταν με δελτία παροχής υπηρεσιών (παρ.9 αρ.39 Ν.4387/2016).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις