Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: Ξεκατινιάσματα, μηνύσεις και οι… “τσ@ντες”
LIFESTYLE

Power of Love: Ξεκατινιάσματα, μηνύσεις και οι… “τσ@ντες”

Το Power of Love έχει καταφέρει παρά το περιεχόμενο του να κερδίσει μεγάλη μερίδα τηλεθεατών. Τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν σε υψηλά επίπεδα καθώς… φαίνεται ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς τους παίκτες να ερωτεύονται, να τσακώνονται, να ξανασμίγουν. Όλα αυτά όμως, δεν είναι τόσο αθώα! Οι παίκτες, που μιλούν για τον έρωτα και την αγάπη με τόση… […]

Το Power of Love έχει καταφέρει παρά το περιεχόμενο του να κερδίσει μεγάλη μερίδα τηλεθεατών.

Τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν σε υψηλά επίπεδα καθώς… φαίνεται ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς τους παίκτες να ερωτεύονται, να τσακώνονται, να ξανασμίγουν.

Όλα αυτά όμως, δεν είναι τόσο αθώα!

Οι παίκτες, που μιλούν για τον έρωτα και την αγάπη με τόση… αγνότητα, βάζουν το χεράκι στην τσέπη. Όχι όμως για να βγάλουν, αλλά για να βάλουν!!

Εκτός από τα 2.500 ευρώ που κερδίζει ο αγαπημένος παίκτης του κοινού κάθε εβδομάδα, οι συμμετέχοντες παίρνουν και μηνιάτικο.

Από την αρχή του παιχνιδιού, είχε ακουστεί πως οι παίκτες παίρνουν από 1.200 έως 2.000 ευρώ τον μήνα, δηλαδή 300  με 500 ευρώ την εβδομάδα, ανάλογα με την συμφωνία που έχουν κάνει με την παραγωγή.

«Της τσ@@@ας» το κάγκελο»: Στη Δικαιοσύνη παίκτρια ελληνικού ριάλιτι

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας dailymedia, το κασέ για τους καινούργιους που μπαίνουν στο σπίτι -και ιδίως για τις γυναίκες- έχει ανέβει.

Πλέον, ένα αγόρι που θα πάρει μέρος στο ριάλιτι θα πάρει 500 ευρώ την εβδομάδα και ένα κορίτσι 700 ευρώ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αρχικοί παίκτες με τα ελάχιστα χρήματα (300 ευρώ) έχουν μέχρι στιγμής κερδίσει 3.600 ευρώ, ενώ εκείνοι των 500, 6.000 ευρώ!

Power of Love: Πέφτουν οι μάσκες – «Μετάνιωσα» (vid)

Ξεκατινιάσματα και απειλές για μήνυση

Μια ανάρτηση της Γκαμπιέλα στάθηκε αφορμή για να ανάψουν τα αίματα με τον Δώρο και να έρθει δημόσιος καυγάς στα social media.

Οι δύο πρώην συμπαίκτες ήρθαν σε έντονη λογομαχία με αφορμή την ανάρτηση της Γκαμπιέλα που έγραφε: «Γράφει η παραγωγή ότι αν γυρίσουν τα παιδιά και τους έχετε φωτό ότι ήταν μαζί την στέλνετε και παίρνετε 1000€».

Η απάντηση του Δώρου δεν άργησε να έρθει: «Πραγματικά τώρα. Όποιος έχει ανάγκη τα 1000 ευρώ ας μου στείλει στο inbox να του στείλω υλικό! Έχω πολλές!».

Ενώ η Γκαμπριέλα είπε: «Την ανακοίνωση δεν την έβγαλα εγώ απλά την βρήκα! Στα @@ μου τι θα κάνεις όσο για την δόξα που λες έκανα και πριν τηλεόραση ειδήσεις, σχολιάζαμε αλλά που να ξέρεις και του χρόνου θα κάνω πάλι εκπομπή! Ο φίλος σας ο Δώρος με έβρισε και με κατηγόρησε δημόσια. Ξέρει αυτός μόλις του είπα για μήνυση τα έσβησε ή μάλλον πάλι του έκλεψαν το Instagram χαχαχα!».

Η Γκαμπριέλα αναφέρεται στο σχόλιο του σε φωτογραφία της: «Εσύ με την τσόντα πως πάει;».

Ωστόσο, λίγο μετά ο Δώρος διέγραψε το σχόλιο, καθώς η πρώην συμπαίκτριά του τον απείλησε με μήνυση.

«Espresso», σε επικοινωνία που είχε μαζί της, επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

«Θα του κάνω μήνυση. Με έβρισε δημόσια. Το σχόλιο το έχω κρατήσει σε screen shot» δήλωσε, αποφασισμένη να οδηγήσει τον Δώρο στις δικαστικές αίθουσες.

Την ίδια ώρα, η επίμαχη ανάρτηση στάθηκε η αφορμή να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στους φαν και τους πολέμιους του ζεύγους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις