Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δικηγόρος οδηγού νταλίκας: Υπήρξε μηχανολογική βλάβη
ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος οδηγού νταλίκας: Υπήρξε μηχανολογική βλάβη

O δικηγόρος του οδηγού νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στην Εθνική Οδό, Πέτρος Μαντούβαλος δήλωσε πως οι βάρδιες των οδηγών άλλαξαν τελευταία στιγμή και έτσι πήρε το τιμόνι ο 64χρονος. Ο 64χρονος κρατείται σε Τμήμα της δυτικής Αττικής και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα. Ο κ. Μαντούβαλος επιβεβαίωσε ότι ο εντολέας του είχε καταναλώσει αλκοόλ, ωστόσο […]

O δικηγόρος του οδηγού νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στην Εθνική Οδό, Πέτρος Μαντούβαλος δήλωσε πως οι βάρδιες των οδηγών άλλαξαν τελευταία στιγμή και έτσι πήρε το τιμόνι ο 64χρονος.

Ο 64χρονος κρατείται σε Τμήμα της δυτικής Αττικής και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Ο κ. Μαντούβαλος επιβεβαίωσε ότι ο εντολέας του είχε καταναλώσει αλκοόλ, ωστόσο όπως σημείωσε «δεν υπάρχει τόση μεγάλη υπέρβαση». Τόνισε παρά ταύτα ότι, «θα έπρεπε να είναι 0».

Σχετικά με την ταχύτητα του οχήματος είπε πως δεν ήταν μεγάλη και υπογράμμισε ότι, «αν υπήρχαν μπάρες και όχι μεταλλικό πλέγμα δεν θα είχε γίνει τίποτα».

Ερωτηθείς για το σενάριο που θέλει την νταλίκα να είχε άλλες από τις δικές της πινακίδες, είπε πως δεν το γνωρίζει και ότι αυτό είναι ένα ζήτημα που ερευνά η Τροχαία, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Ποιος είναι ο οδηγός της φονικής νταλίκας – Η τραγική ειρωνεία

Σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 64χρονος είπε ότι «είναι συντετριμμένος γι’αυτό που συνέβη είναι πρόσφατο αυτό που συνέβη με το γιο και τον αδελφό του, που επίσης είχαν χαθεί σε τροχαία. Είναι σοκαρισμένος».

Δραματικές ώρες όμως περνά και η μητέρα της 34χρονης που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ καθώς είχε χάσει τον σύζυγό της αλλά και την κόρη της, στο παρελθόν.

Είχε βρεθεί πιωμένος και πριν δύο μήνες

Εντωμεταξύ πριν από δύο μήνες ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας που τα ξημερώματα της Τετάρτης υπό την επήρεια αλκοόλ έχασε τον έλεγχο του βαρέος οχήματος, έσπασε τη νησίδα και βρέθηκε από το ρεύμα Αθηνών – Λαμίας στο αντίθετο παρασύροντας δύο ΙΧ αυτοκίνητα και στέλνοντας στο θάνατο τους δύο οδηγούς ηλικίας 60 και 65 ετών και στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου την 34χρονη γυναίκα συνοδηγό κόρη του ενός θύματος.

Τροχαίο στον Κηφισό: «Δεν ξέρω πώς θα ζήσει…» (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, ο οδηγός είχε εντοπιστεί από άντρες της Τροχαίας Δυτικής Αττικής να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, όμως ήταν λίγο πάνω από το επιτρεπτό όριο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην του αφαιρέσουν το δίπλωμα, αλλά να του κόψουν πρόστιμο 200 ευρώ.

Στη φωτογραφία τα θύματα

Η 34χρονη χαροπαλεύει ενώ ο πατέρας της είναι το τρίτο θύμα της φονικής νταλίκας στον Κηφισό.

Η άτυχη γυναίκα επέβαινε μαζί με τον πατέρα της Σπύρο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εκείνος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις