Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οκτώ συλλήψεις μελών του Ρουβίκωνα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οκτώ συλλήψεις μελών του Ρουβίκωνα

Σε δέκα προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο δήμαρχος της Τήνου, μετά την εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο. Από τις 10 προσαγωγές, οι οκτώ μετατράπηκαν σε συλλήψεις με την κατηγορία διαταραξης οικιακής ειρήνης. Την Παρασκευή θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Νέο «ντου» Ρουβίκωνα σε Δημαρχείο Οι δύο δεν αναγνωρίστηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι. Η εισβολή […]

Σε δέκα προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο δήμαρχος της Τήνου, μετά την εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο.

Από τις 10 προσαγωγές, οι οκτώ μετατράπηκαν σε συλλήψεις με την κατηγορία διαταραξης οικιακής ειρήνης. Την Παρασκευή θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Νέο «ντου» Ρουβίκωνα σε Δημαρχείο

Οι δύο δεν αναγνωρίστηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η εισβολή πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο των δύο υπαλλήλων του Δήμου, ύστερα από το τροχαίο με απορριμματοφόρο.

Ρουβίκωνας: Επίθεση στα γραφεία της OXFAM (pics+vid)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, θεωρούν υπεύθυνο για τον θάνατό των δύο ανδρών και τον σοβαρό τραυματισμό ενός τρίτου, τον Δήμαρχο του νησιού για τις «εγκληματικές ελλείψεις» που παρατηρούνται στον Δήμο, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις