Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απόδραση κρατουμένων – “Έπεσαν” πυροβολισμοί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόδραση κρατουμένων – “Έπεσαν” πυροβολισμοί

Απόδραση κρατουμένων στο λιμάνι του Πειραιά Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σήμερα στον Πειραιά για να εντοπισθούν και να συλληφθούν οι κρατούμενοι που απέδρασαν την ώρα που βρίσκονταν υπό μεταγωγή στις φυλακές της Αλικαρνασσού Χανίων. Αστυνομία και Λιμενικό έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λεωφορείο του τμήματος Μεταγωγών με 11 αλλοδαπούς κρατούμενους μπήκε […]

Απόδραση κρατουμένων στο λιμάνι του Πειραιά

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σήμερα στον Πειραιά για να εντοπισθούν και να συλληφθούν οι κρατούμενοι που απέδρασαν την ώρα που βρίσκονταν υπό μεταγωγή στις φυλακές της Αλικαρνασσού Χανίων.

Αστυνομία και Λιμενικό έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λεωφορείο του τμήματος Μεταγωγών με 11 αλλοδαπούς κρατούμενους μπήκε στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τα Χανιά.

Άγνωστο υπό ποιες ακριβώς συνθήκες στο γκαράζ του πλοίου τέσσερις από τους κρατούμενους άρχισαν να τρέχουν προς το λιμάνι.

Οι αστυνομικοί συνοδοί τους κινητοποιήθηκαν, έτρεξαν πίσω τους και παράλληλα ζήτησαν άμεσα βοήθεια από τους λιμενικούς που βρίσκονταν στο χώρο του λιμανιού.

Απόδραση κρατουμένων – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

Πολύ γρήγορα συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις, ενώ ο δεύτερος εγκλωβίσθηκε λίγο μακρύτερα, στο χώρο του λιμανιού.

Οι άλλοι δύο δραπέτες που είναι Αλβανοί ποινικοί  κατάφεραν να διαφύγουν προς την οδό Θερμοπυλών, έξω από το λιμάνι.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι τους παρέλαβε βανάκι που οδηγούσε συνεργός τους. Οι δραπέτες, είχαν βοήθεια και μέσα στο γκαράζ του πλοίου, καταφέρνοντας να λυθούν από τα δεσμά τους.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο και για πυροβολισμούς που έπεσαν μέσα στο γκαράζ του πλοίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις