Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι «χρυσές» συμβουλές για… safe sex στις διακοπές
PLUS

Οι «χρυσές» συμβουλές για… safe sex στις διακοπές

Τα πρώτα μπάνια ήδη ξεκίνησαν με τον κόσμο να έχει… χυθεί στις παραλίες και τους ειδικούς να συμβουλεύουν για… safe sex στις διακοπές. Ο έρωτας με ασφάλεια κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι πρωτίστης σημασίας, όπως είχε δημοσιεύσει πριν μερικούς μήνες η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που προδιαθέτει εντονότερη […]

ζευγάρι κοιτά στην παραλία και είναι αγκαλιασμένοι

Τα πρώτα μπάνια ήδη ξεκίνησαν με τον κόσμο να έχει… χυθεί στις παραλίες και τους ειδικούς να συμβουλεύουν για… safe sex στις διακοπές.

Ο έρωτας με ασφάλεια κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι πρωτίστης σημασίας, όπως είχε δημοσιεύσει πριν μερικούς μήνες η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που προδιαθέτει εντονότερη σεξουαλική δραστηριότητα, λόγω της χαλάρωση των διακοπών σε συνδυασμό με τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Διαβάστε ακόμα

H πιο καυτή, αλλά δύσκολη, φαντασίωση των ανδρών

Σημαντικό είναι να προσέχει το ζευγάρι τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, που… καραδοκούν. Όσο για το τι πρέπει να κάνουμε, αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς, οι οδηγίες έχουν ως εξής:

  • Μην κάνετε σεξ χωρίς προφυλακτικό
  • Μην αφήνετε τα προφυλακτικά στο αυτοκίνητο
  • Μην κάνετε σεξ σε υπαίθριους χώρους χωρίς να τούς ελέγξετε
  • Μην κάνετε σεξ χωρίς «υπόστρωμα»
  • Μην κάνετε σεξ στο νερό
  • Μην ξεχνάτε το αντηλιακό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις