Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Επίδομα σε κάθε άνεργο πρώην εργαζόμενο του Mega
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίδομα σε κάθε άνεργο πρώην εργαζόμενο του Mega

Εφάπαξ επίδομα ύψους 1.000 ευρώ, ανά άνεργο-πρώην εργαζόμενο Mega μοιράζει η κυβέρνηση. Η χορήγηση οικονομικής βοήθειας σε πρώην εργαζόμενους της εταιρείας με την επωνυμία «Τηλέτυπος Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων», με τον διακριτικό τίτλο Mega Channel, εγκρίθηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ). Την ΚΥΑ υπέγραψαν ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο […]

Εφάπαξ επίδομα ύψους 1.000 ευρώ, ανά άνεργο-πρώην εργαζόμενο Mega μοιράζει η κυβέρνηση.

Η χορήγηση οικονομικής βοήθειας σε πρώην εργαζόμενους της εταιρείας με την επωνυμία «Τηλέτυπος Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων», με τον διακριτικό τίτλο Mega Channel, εγκρίθηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ).

Την ΚΥΑ υπέγραψαν ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

Διαβάστε ακόμα:

Κοινωνικός τουρισμός – Ανοίγουν οι αιτήσεις

Συγκεκριμένα, με την ΚΥΑ, η οποία δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια», εγκρίθηκε η χορήγηση από τον ΟΑΕΔ εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 ευρώ, σε κάθε άνεργο-πρώην εργαζόμενο της εταιρείας με την επωνυμία «Τηλέτυπος Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων», με τον διακρτικό τίτλο Mega Channel,

ο οποίος, κατά τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης, είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο του ΟΑΕΔ ή άλλου ασφαλιστικού φορέα, καθώς και σε κάθε εργαζόμενο που, κατά τη δημοσίευση της παρούσας, έχει ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης εργασίας και πληροί τις προϋποθέσεις, για να λάβει επιδότηση ανεργίας, λόγω της επίσχεσης από τον ΟΑΕΔ ή από άλλον ασφαλιστικό φορέα, εφόσον δεν έχει λάβει την οικονομική ενίσχυση, ύψους 1.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις