Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πλειστηριασμοί: «Πάμε κατά διαόλου…» (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Πλειστηριασμοί: «Πάμε κατά διαόλου…» (pics)

Συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί και μαζί τους συνεχίζονται και οι συνεχής διαμαρτυρίες. Νέα κινητοποίηση εξω απο συμβολαιογραφικό γραφείο, επί της οδού Καποδιστρίου πραγματοποίησαν κινήματα κατα των πλειστηριασμών. Οπως ανέφεραν σε ανακοινωση τους, «δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στους συνεταίρους τους να ξεπουλήσουν την λαϊκή περιουσία». Στο σημείο ήταν παρούσα και αστυνομική δύναμη. Διαβάστε ακόμα: […]

Συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί και μαζί τους συνεχίζονται και οι συνεχής διαμαρτυρίες.

Νέα κινητοποίηση εξω απο συμβολαιογραφικό γραφείο, επί της οδού Καποδιστρίου πραγματοποίησαν κινήματα κατα των πλειστηριασμών.

Οπως ανέφεραν σε ανακοινωση τους, «δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στους συνεταίρους τους να ξεπουλήσουν την λαϊκή περιουσία».

Στο σημείο ήταν παρούσα και αστυνομική δύναμη.

Διαβάστε ακόμα:

Κοινωνικός τουρισμός – Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας δήλωσε στην καμερα ότι μετά την κινητοποιήση 4 πλειστηριασμοί ανεστάλησαν και έκανε λόγο για μεγάλη νίκη του κινήματος.

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε ένας διαδηλωτής που είναι ντυμένος… διάβολος. Μάλιστα κρατάει ένα πλακάτ που αναφέρει: «Πλειστηριασμοί και η χώρα πάει κατά διαόλου…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις