Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παραλίγο σε ψυχιατρική κλινική λόγω Facebook
ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο σε ψυχιατρική κλινική λόγω Facebook

Μια ανάρτηση στο Facebook κινητοποίησε χθες τις Αρχές στην Πάτρα, όταν ενημερώθηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για άτομο που εκδήλωσε την πρόθεση να αυτοκτονήσει. Το σήμα που δόθηκε προερχόταν από ορεινό χωριό της δυτικής Αχαΐας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κλιμάκιο της Δίωξης έφτασε στο σπίτι, από όπου προέρχονταν τα ηλεκτρονικά «ίχνη» και βρήκε εκεί […]

Μια ανάρτηση στο Facebook κινητοποίησε χθες τις Αρχές στην Πάτρα, όταν ενημερώθηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για άτομο που εκδήλωσε την πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Το σήμα που δόθηκε προερχόταν από ορεινό χωριό της δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κλιμάκιο της Δίωξης έφτασε στο σπίτι, από όπου προέρχονταν τα ηλεκτρονικά «ίχνη» και βρήκε εκεί μία 52χρονη γυναίκα και δύο παιδιά.

Θλιβερό: Προσπάθησε να βάλει «τέλος» στη ζωή του

«Εγώ εκείνη την ώρα απουσίαζα από το σπίτι. Ήταν εκεί η σύζυγός μου με τα δύο μας παιδιά που διάβαζαν. Οι αστυνομικοί έβαλαν τα παιδιά σε άλλο δωμάτιο και ρώτησαν τη γυναίκα μου τι είχε συμβεί», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, όντως είχε γίνει η αναφορά στο προφίλ που διατηρεί το ζεύγος στο facebook, όμως, όπως υποστηρίζει, ήταν υπό τύπο σχολιασμού για την άδικη και κακή οικονομική κατάσταση που έχει πλήξει όλες τις οικογένειες.

Τελικά, η 52χρονη μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας και αργότερα ο πατέρας ενημερώθηκε τι είχε συμβεί από τα δύο του παιδιά.

Καυγάς… έπος! Έφυγαν τούφες στην πλατεία (pics)

«Αμέσως πήγα στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου εκεί ήταν έτοιμοι να πάνε τη γυναίκα μου στην ψυχιατρική κλινική», αναφέρει ο σύζυγος της 52χρονης.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε μαζί με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικογένεια πέρασε μια πολύ άσχημη περίοδο, μόνο και μόνο επειδή σχολίαζαν σε πολιτικές ειδήσεις στο διαδίκτυο.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις