Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απόδραση κρατουμένων – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους
ΕΛΛΑΔΑ

Απόδραση κρατουμένων – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

Απόδραση κρατουμένων κατά την μεταγωγή τους. Τέσσερις κρατούμενοι απέδρασαν, στο λιμάνι του Πειραιά, κατά τη μεταγωγή τους από τις φυλακές Κορυδαλλού στην Κρήτη. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες, από τους οποίους ο ένας έχει ήδη συλληφθεί από τους άνδρες του λιμενικού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη από Λιμενικό και Αστυνομία στον Πειραιά, […]

Απόδραση κρατουμένων κατά την μεταγωγή τους.

Τέσσερις κρατούμενοι απέδρασαν, στο λιμάνι του Πειραιά, κατά τη μεταγωγή τους από τις φυλακές Κορυδαλλού στην Κρήτη.

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες, από τους οποίους ο ένας έχει ήδη συλληφθεί από τους άνδρες του λιμενικού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη από Λιμενικό και Αστυνομία στον Πειραιά, προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν οι κρατούμενοι.

 

Διαβάστε ακόμα:

Έπεσε 26χρονος από τον Λυκαβηττό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λεωφορείο του τμήματος Μεταγωγών με 11 αλλοδαπούς κρατούμενους μπήκε στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τα Χανιά.

Άγνωστο υπό ποιές ακριβώς συνθήκες στο γκαράζ του πλοίου τέσσερις από τους κρατούμενους άρχισαν να τρέχουν προς το λιμάνι. Οι αστυνομικοί συνοδοί τους κινητοποιήθηκαν, έτρεξαν πίσω τους και παράλληλα ζήτησαν άμεσα βοήθεια από τους λιμενικούς που βρίσκονταν στο χώρο του λιμανιού.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ένας από τους τέσσερις δραπέτες συνελήφθη από Λιμενικό καθώς δεν είχε καταφέρει να πάει πολύ μακριά.

Τα τελευταία λεπτά, πληροφορίες θέλουν να έχει πέσει ξανά στα χέρια της αστυνομίας και δεύτερος δραπέτης και πλέον να αναζητούνται οι άλλοι δύο. Έως τώρα παραμένει άγνωστο για τι αδικήματα έχουν καταδικαστεί οι δραπέτες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις