Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πολιτικά τάκλιν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά τάκλιν

από τον Γιάννη Ντσούνο   Περί Ισλάμ Πώς το έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης; Ότι στον δυτικό κόσμο έχουν καταγραφεί οι θάλαμοι αερίων, όπου δολοφονήθηκαν παιδιά, ενώ στον Ισλαμικό κόσμο δεν έχουν καταγραφεί τέτοια γεγονότα; Ερωτήσεις δύο: Και πώς χαρακτηρίζει ο βουλευτής ανθρώπους, οι οποίοι ζώνονται με εκρηκτικά και σκοτώνουν παιδια; Και η […]

από τον Γιάννη Ντσούνο

 

Περί Ισλάμ

Πώς το έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης; Ότι στον δυτικό κόσμο έχουν καταγραφεί οι θάλαμοι αερίων, όπου δολοφονήθηκαν παιδιά, ενώ στον Ισλαμικό κόσμο δεν έχουν καταγραφεί τέτοια γεγονότα; Ερωτήσεις δύο: Και πώς χαρακτηρίζει ο βουλευτής ανθρώπους, οι οποίοι ζώνονται με εκρηκτικά και σκοτώνουν παιδια; Και η δεύτερη, γιατί αφού του αρέσει τόσο πολύ ο κόσμος του Ισλάμ, δεν μετοικεί σε μια ισλαμική χώρα;

Η Βουγιουκλάκη

«Κάντε λίγο υπομονή», δήλωσε η υπουργός κα Θεανώ Φωτίου, όταν ρωτήθηκε για την επικείμενη περικοπή των συντάξεων. Το μόνο που δεν μας τραγούδησε σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη το «κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός». Πολιτική της υπομονής, του «θα δούμε» και του «περίμενε» είναι αυτή.

Περί ορέξεως

«Έχω πάει με άντρα και ήταν ωραία», δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος και άνοιξε για μια ακόμη φορά έντονες συζητήσεις, όπως είχε γίνει και όταν είχε δηλώσει ότι «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο μεριές». Απορώ γιατί δίνουμε τόση αξία στα ερωτικά γούστα του κ. δημάρχου. Περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα.

Φλερτ

Πολύ έντονο έχει γίνει το «πολιτικό φλερτ» του ΣΥΡΙΖΑ στο Κίνημα Αλλαγής το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μήπως πρέπει να ανησυχούν οι ΑΝΕΛ;

Και έτσι και αλλιώς

Ας αποφασίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί ή όχι το φλερτ με το ΚΙΝΑΛ ή όχι; Γιατί δεν γίνεται από την μία να κάνεις επιθέσεις φιλίας και να παρίστανται πολλά στελέχη στις ομιλίες του κ. Ραγκούση, για παράδειγμα, και όταν η κυρία Φώφη Γεννηματά ζητά εκλογές να της απαντάς ότι «έπαθε Μητσοτάκη». Αποφασίστε τι τακτική θα ακολουθήσετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και άλλο κόμμα;

Είναι αλήθεια ότι κάποιοι εκεί στην κεντροδεξιά σκέφτονται να δημιουργήσουν κι άλλον έναν πολιτικό φορέα με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο και γραμματέα τον κ. Νίκο Καραχάλιο; Μάλιστα οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι ο νέος φορέας θα συνεργαστεί με το κόμμα της κας Παπακώστα, αλλά και την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Υψηλές θερμοκρασίες

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται στην Βουλή στα μέσα Μαΐου, αφού όπως αποφάσισε η διάσκεψη των προέδρων στις 18 του μήνα θα συζητηθεί στην ολομέλεια το πόρισμα στης προανακριτικής για την Novartis και στις 22 και 23 Μαΐου θα διεξαχθεί προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την έξοδο από το Μνημόνιο, όπως ζήτησε η κα Γεννηματά.

Ο κοπανατζής

Κοπάνες από το σχολείο παραδέχτηκε ότι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αποκάλυψε και την αιτία. Για να βλέπει τα παιχνίδια του Άρη στο μπάσκετ, όταν έπαιζε ο Νίκος Γκάλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η ΝΔ σε εκλογική ετοιμότητα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις