Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κούλογλου: Θα μπορούσαμε να επαναφέρουμε την 13η σύνταξη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κούλογλου: Θα μπορούσαμε να επαναφέρουμε την 13η σύνταξη

Κούλογλου: Θα μπορούσαμε να επαναφέρουμε την 13η σύνταξη Μια αδιανόητη δήλωση έκανε ο Στέλιος Κούλογλου! Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την βεβαιότητα πως η σημερινή ή μια μελλοντική κυβέρνηση μπορεί να επαναφέρει πλήρως την 13η σύνταξη. Ο ευρωβουλευτής τόνισε πως μέτρα όπως περικοπή των συντάξεων θα πρέπει να «αποτραπούν» και εάν αυτό δεν […]

Κούλογλου: Θα μπορούσαμε να επαναφέρουμε την 13η σύνταξη

Μια αδιανόητη δήλωση έκανε ο Στέλιος Κούλογλου!

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την βεβαιότητα πως η σημερινή ή μια μελλοντική κυβέρνηση μπορεί να επαναφέρει πλήρως την 13η σύνταξη.

Ο ευρωβουλευτής τόνισε πως μέτρα όπως περικοπή των συντάξεων θα πρέπει να «αποτραπούν» και εάν αυτό δεν είναι εφικτό θα πρέπει να ψηφιστούν αντισταθμιστικά μέτρα που στην πράξη θα ακυρώνουν τις όποιες μειώσεις.

Στο…. σκαμνί ο Πάγκαλος – «Κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι»

Εξέφρασε την βεβαιότητα πως η σημερινή ή μια μελλοντική κυβέρνηση μπορεί να επαναφέρει πλήρως την 13η σύνταξη, όχι ως εφάπαξ βοήθημα, καθότι η χώρα πετυχαίνει τους δημοσιονομικούς στόχους.

Επισήμανε δε πως η κυβέρνηση θα μπορεί να θέσει εκ νέου στο τραπέζι κάποια συμφωνημένα μέτρα εάν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν ενταχθεί στο πρόγραμμα.

«Μαχαίρι» και στις συντάξεις των 480 ευρώ

Η ανάμειξη του Ταμείου στην Ελλάδα κατά την μεταμνημονιακή περίοδο παραμένει αδιευκρίνιστη ενώ σε παρούσα φάση έχει μόνο εποπτικό κι όχι χρηματοδοτικό ρόλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις