Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στη Λευκωσία σήμερα ο πρωθυπουργός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Λευκωσία σήμερα ο πρωθυπουργός

Στη Λευκωσία θα μεταβεί σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός, προκειμένου να μετάσχει στην 4η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ. Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει διμερείς συναντήσεις αρχικά με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου και αργότερα με τον Νίκο Αναστασιάδη, πέρα από την κοινή συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Ισραηλινό ομόλογό του και με τον Πρόεδρο της […]

Ο Αλέξης Τσίπρας βγαίνει από το αυτοκίνητο

Στη Λευκωσία θα μεταβεί σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός, προκειμένου να μετάσχει στην 4η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει διμερείς συναντήσεις αρχικά με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου και αργότερα με τον Νίκο Αναστασιάδη, πέρα από την κοινή συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Ισραηλινό ομόλογό του και με τον Πρόεδρο της Κύπρου.

Παράλληλα θα γίνουν και τριμερείς συναντήσεις των υπουργών Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Επικοινωνιών- Τηλεπικοινωνιών, ενώ θα υπογραφούν τριμερείς συμφωνίες.

Αλέξης Τσίπρας: Σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και θα ξεκινούν από το αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ θα επεκτείνονται σε όλη την πρωτεύουσα.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι λόγω της επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο του Ισραηλινού πρωθυπουργού κ. Μπενιαμίν Νετανιάχου και του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις