Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολιτική «επίσκεψη» θα δεχτούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική «επίσκεψη» θα δεχτούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Την πρώτη τους πολιτική «επίσκεψη» θα δεχτούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Ανδριανούπολη. Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, στην Αδριανούπολη, θα επισκεφθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Διαβάστε ακόμα: Τόσκας: «Φέτος είμαστε έτοιμοι» Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είναι πρόεδρος της μεικτής κοινοβουλευτικής […]

Την πρώτη τους πολιτική «επίσκεψη» θα δεχτούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Ανδριανούπολη.

Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, στην Αδριανούπολη, θα επισκεφθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Διαβάστε ακόμα:

Τόσκας: «Φέτος είμαστε έτοιμοι»

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είναι πρόεδρος της μεικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ – Τουρκίας και είχε επισκεφθεί την γείτονα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, στις 23 Μαρτίου.

Τότε υπέβαλε προς τις τουρκικές αρχές το αίτημα να επισκεφθεί τους δύο Ελληνες που παραμένουν φυλακισμένοι.

Σε επικοινωνία που είχε, σήμερα, με τον κ. Κεφαλογιάννη ο Τούρκος πρέσβης στις Βρυξέλλες, τον ενημέρωσε ότι το αίτημα του έγινε δεκτό και έτσι θα είναι ο πρώτος Ελληνας αλλά και Ευρωπαίος αξιωματούχος που θα δει από κοντά και θα συνομιλήσει με τους δύο στρατιωτικούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις