Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Τι ισχύει για τα τέλη σε ανήλικους με αναπηρία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι ισχύει για τα τέλη σε ανήλικους με αναπηρία

Aπαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας που δικαιούνται ανήλικοι ανάπηροι, μπορεί να παραχωρείται ως την ενηλικίωση τους. Αυτή ωστόσο θα παραχωρείται στο πρόσωπο που ασκεί τη γονική μέριμνα ή για οποιοδήποτε λόγο έχει την επιτροπεία του ανήλικου, αλλά για ένα μόνο όχημα. Έστω και αν ο ενήλικας ασκεί τη γονική μέριμνα και την επιτροπεία σε περισσότερους […]

Aπαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας που δικαιούνται ανήλικοι ανάπηροι, μπορεί να παραχωρείται ως την ενηλικίωση τους.

Αυτή ωστόσο θα παραχωρείται στο πρόσωπο που ασκεί τη γονική μέριμνα ή για οποιοδήποτε λόγο έχει την επιτροπεία του ανήλικου, αλλά για ένα μόνο όχημα.

Έστω και αν ο ενήλικας ασκεί τη γονική μέριμνα και την επιτροπεία σε περισσότερους ανήλικους ανάπηρους.

Με την ίδια τροπολογία μια σειρά δαπανών της ΑΑΔΕ, θεωρούνται νόμιμες και μπορούν να πληρωθούν κατ’ εξαίρεση σε βάρος των πιστώσεων του προυπολογισμού της αρχής.

Νέο αλαλούμ με τα ανασφάλιστα οχήματα

Στην έκθεση του γενικού λογιστηρίου που υπάρχει στην τροπολογία το ποσό των δαπανών αυτό φτάνει τις 953.000 για το τρέχον και το επόμενο έτος.

Οι δαπάνες αφορούν εγκατάσταση και μεταφορά οικοσκευής υπαλλήλων της ΑΑΔΕ λόγω απόσπαση τους σε όργανα της ευρωπαϊκής ένωσης, δαπάνες αποζημίωσης για υπερωριακή εργασία, δαπάνες μετακινήσεων παλιότερων ετών αλλά και δαπάνες του προσωπικού καθαριότητας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις