Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αντιτρομοκρατική: Ετσι δρούσαν οι 14 συλληφθέντες
ΕΛΛΑΔΑ

Αντιτρομοκρατική: Ετσι δρούσαν οι 14 συλληφθέντες

Τον τρόπο με τον οποίο δρούσαν οι 14 συλληφθέντες που τροφοδοτούσαν με χρήματα από ληστείες το λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο» αποκαλύπτει η Αντιτρομοκρατική. Οι συλληφθέντες φέρονται να έχουν καταθέσει χρήματα σε λογαριασμό του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, ο οποίος είχε αποστείλει το τρομοδέμα-βόμβα στον Λουκά Παπαδήμο. Σύμφωνα με πηγές της Αντιτρομοκρατικής, ο λογαριασμός ανοίχτηκε λίγους μήνες πριν από […]

Τον τρόπο με τον οποίο δρούσαν οι 14 συλληφθέντες που τροφοδοτούσαν με χρήματα από ληστείες το λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο» αποκαλύπτει η Αντιτρομοκρατική.

Οι συλληφθέντες φέρονται να έχουν καταθέσει χρήματα σε λογαριασμό του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, ο οποίος είχε αποστείλει το τρομοδέμα-βόμβα στον Λουκά Παπαδήμο.

Σύμφωνα με πηγές της Αντιτρομοκρατικής, ο λογαριασμός ανοίχτηκε λίγους μήνες πριν από την επίθεση από τον ίδιο τον Γιαγτζόγλου με πλαστή ταυτότητα ή ψεύτικα στοιχεία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκαν σε αυτόν περίπου 35.000 ευρώ, σε μικρoποσά.

Διαβάστε ακόμα:
Αντιτρομοκρατική: Μεγάλο χτύπημα στο «επαναστατικό ταμείο»

Κρατούμενος τους έλεγε να καταθέσουν οι συγγενείς τους χρήματα στον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Από εκεί, σύμφωνα με τις πηγές της αντιτρομοκρατικής, ενοικιάστηκε η γιάφκα και μέρος των χρημάτων χρησιμοποιήθηκαν για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες της επίθεσης.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των σε βάρος τους ενταλμάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις