Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

04

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επιτροπή Ασύλου: «Ελεύθερος» και δεύτερος Τούρκος
ΕΛΛΑΔΑ

Επιτροπή Ασύλου: «Ελεύθερος» και δεύτερος Τούρκος

Επιτροπή Ασύλου: Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί και δεύτερος από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς. Πρόκειται για τους Τούρκους που κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη τον Ιούλιο του 2016, έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα για την ανατροπή του Ταγίπ Ερντογάν. Έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Ασύλου υπό την πρόεδρο Εφετών Χάϊδω Χαρμπίλα-Κώτσου, θα αφεθεί ελεύθερος ακόμη ένας από τους […]

Επιτροπή Ασύλου: Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί και δεύτερος από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς.

Πρόκειται για τους Τούρκους που κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη τον Ιούλιο του 2016, έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα για την ανατροπή του Ταγίπ Ερντογάν.

Έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Ασύλου υπό την πρόεδρο Εφετών Χάϊδω Χαρμπίλα-Κώτσου, θα αφεθεί ελεύθερος ακόμη ένας από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που κατηγορούνται σαν πραξικοπηματίες από το καθεστώς Ερντογάν.

Διαβάστε ακόμα:

Αντιτρομοκρατική: Μεγάλο χτύπημα στο «επαναστατικό ταμείο»

Η ελληνική Δικαιοσύνη, με απόφαση που επικυρώθηκε σε ανώτατο βαθμό από τον Άρειο Πάγο, έχει απορρίψει το αίτημα της Άγκυρας για έκδοση των «8» στρατιωτικών στην Τουρκία.

Πριν από λίγες ημέρες, με απόφαση της Δικαιοσύνης αφέθηκε ελεύθερος ο Τούρκος συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου.

Ο Suleyman Ozkaynakci κρατείται σε άγνωστη τοποθεσία, φρουρείται από αστυνομικές δυνάμεις και έχει την υποχρέωση καθημέρινης εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις