Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συγκλονίζει η ομολογία του 22χρονου για το διπλό φονικό
ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η ομολογία του 22χρονου για το διπλό φονικό

Η ομολογία του 22χρονου υπόπτου έριξε νέο φως στην υπόθεση του διπλού φονικού στην Κύπρο. Ο νεαρός παραδέχθηκε ότι είναι το πρόσωπο που μετέβη στο σπίτι των θυμάτων με τον 33χρονο ύποπτο και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο σπίτι, ότι δηλαδή μπήκε από την κουζίνα, αφού του άνοιξε ο 33χρονος. Ακολούθως ανέβηκε […]

Η ομολογία του 22χρονου υπόπτου έριξε νέο φως στην υπόθεση του διπλού φονικού στην Κύπρο.

Ο νεαρός παραδέχθηκε ότι είναι το πρόσωπο που μετέβη στο σπίτι των θυμάτων με τον 33χρονο ύποπτο και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο σπίτι, ότι δηλαδή μπήκε από την κουζίνα, αφού του άνοιξε ο 33χρονος.

Ακολούθως ανέβηκε μαζί του στο δωμάτιο των θυμάτων, όπου αντίκρισε τα θύματα, που ήταν ήδη νεκρά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σήμερα στο δικαστήριο ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας που διερευνά την υπόθεση, ύστερα από υποδείξεις του υπόπτου, τα παπούτσια και το σάλι με το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπο του το βράδυ του φόνου εντοπίστηκαν μέσα σε μια μοτοσυκλέτα που βρισκόταν σε σημείο της Λευκωσίας.

Διαβάστε ακόμα:

Καταδικάστηκε ο 34χρονος για τον φόνο της Λιάνας

Ο 22χρονος ανέφερε επίσης στους ανακριτές της υπόθεσης ότι τα ρούχα που φορούσε το βράδυ του εγκλήματος τα είχε πετάξει σε κάδο σκουπιδιών στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου.

Η Αστυνομία μετέβη στο συγκεκριμένο σημείο χωρίς ωστόσο να βρει οτιδήποτε.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο 22χρονος υπέδειξε την Αστυνομία το σημείο που παρακολουθούσαν μαζί με τον 33χρονο το σπίτι των θυμάτων και το σημείο από όπου μπήκαν μέσα στο σπίτι. Τους υπέδειξε επίσης τη διαδρομή που ακολούθησαν πριν και μετά το φόνο.

Αναφέρθηκε επίσης ότι από την ημέρα που εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, ο ύποπτος προβάλλει διαφορετικούς ισχυρισμούς από τους αρχικούς και δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία.

Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση ο 33χρονος, που παραδέχτηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε γραπτή κατάθεσή του ότι σκότωσε τα δύο θύματα, ο ετεροθαλής αδερφός του 33χρονου και η 21χρονη σύντροφος του 33χρονου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις