Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πα-τέρας βίαζε τα τρία ανήλικα παιδιά του
ΚΟΣΜΟΣ

Πα-τέρας βίαζε τα τρία ανήλικα παιδιά του

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον πατέρα με τις αρρωστημένες ορέξεις, που βίαζε τα τρία ανήλικα παιδιά του. Επι τέσσερα χρόνια παιδεραστής από το Κουίνσλαντ βίαζε τα τρία του παιδιά, ηλικίας μεταξύ 5 και 10 ετών, μέχρι που έγινε αντιληπτός από την νταντά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, ο […]

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον πατέρα με τις αρρωστημένες ορέξεις, που βίαζε τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Επι τέσσερα χρόνια παιδεραστής από το Κουίνσλαντ βίαζε τα τρία του παιδιά, ηλικίας μεταξύ 5 και 10 ετών, μέχρι που έγινε αντιληπτός από την νταντά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, ο πατέρας χρησιμοποιούσε την ταινία Frozen της Disney για να παρασύρει στο κρεβάτι του τα ανήλικα παιδιά του και να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Διαβάστε ακόμα:

Βίασαν ανήλικη και της έριξαν βενζίνη να την κάψουν

Ενθάρρυνε τις δύο κορούλες και τον γιο του να κάνουν σεξ μεταξύ τους. Είχε βιάσει την 6χρονη κορούλα του στο σπίτι της οικογένειας τα Χριστούγεννα του 2016.

Ο 40χρονος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή αφού δήλωσε ένοχος για τέσσερις κατηγορίες βιασμού και 15 ανάρμοστες επιθέσεις.

Η σεξουαλική κακοποίηση κράτησε από το 2013 μέχρι και το 2017 και γινόταν όταν η γυναίκα του έφευγε από το σπίτι για τη δουλειά.

Ήταν η νταντά που τον είδε να αγγίζει ανάρμοστα την ανήλικη κόρη του στην κουζίνα και ενημέρωσε τη γυναίκα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις